BSD BS403T burshless dirtbike

Delenr
843260
På lager
Oversikt
  • Tøff 1/4 radiostyrt motocross-maskin
  • Børsteløs motor, 50A hastighetsregulator
  • Stabiliseringsgyro, oljefylt støtdemper
3999,-

Spreng grensene med den ultimate 1/4-skala børsteløse radiostyrte crossykkelen fra BSD RACING

. Opplev spenningen ved å eie en BSD BS403T - en kraftig og høytytende børsteløs radiostyrt crossykkel i 1/4-skala som tar kjøreopplevelsen til et helt nytt nivå! BSD BS403T er enestående på sitt felt og leverer ytelse og kvalitet som overgår forventningene. Enten du er en erfaren RC-entusiast eller nybegynner, vil denne motorsykkelen imponere deg med sine fantastiske funksjoner og enestående design.

Kraftig børsteløs motor

. BSD BS403T er utstyrt med en børsteløs 3650, 3000kV elektrisk motor som sammen med en børsteløs 50A hastighetsregulator gir enestående kraft og ytelse. Børsteløse motorer er kjent for sin høye effektivitet, lave vedlikeholdsbehov og evne til å levere imponerende akselerasjon. For å sikre enda tryggere drift og gjøre denne motocrossen enda mer realistisk, drives bakhjulet av et ekte kjede, akkurat som i virkeligheten! Med BS403T får du den ultimate kjøreopplevelsen som tar deg fra 0 til full fart på bare noen få sekunder!

Presisjonsteknologi

. BSD BS403T er laget med krevende presisjon og materialer av høy kvalitet, og leverer banebrytende ytelse og holdbarhet. Den myke, men robuste fjæringen gir utmerkede kjøreegenskaper og stabilitet selv under de mest utfordrende terrengforhold. Enten du kjører på asfalt, grus eller smale stier, vil denne radiostyrte motocrossykkelen gi deg en jevn og responsiv kjøring. Motorsykkelens bakdekk inneholder en ESS-gyro [Electronic Stability System] som holder motorsykkelen stabil og oppreist under kjøring. Dette systemet slår inn så snart du starter den radiostyrte motorsykkelen, og det tar ca. 1 minutt før den er oppe i fart og klar til å kjøre.

2,4 GHz radiostyring for full kontroll over RC-motorsykkelen

. Den medfølgende 2,4 GHz-radiostyringen gir deg full kontroll over BSD BS403T, uten signalforstyrrelser og med lang rekkevidde. Det ergonomiske "pistolgrepet" gir en komfortabel og intuitiv kjøreopplevelse sammen med rattkontrollen. I tillegg har radiostyringen flere innstillingsmuligheter.

Fantastisk design og detaljer

. BSD BS403T er ikke bare en motorsykkel med høy ytelse, den er også en tøff skapning. Med sin utrolige design og nøye utformede detaljer fanger den oppmerksomheten til alle som ser den. Den har en realistisk karosseri og farger som gjør at den skiller seg ut på banen og gir deg en unik kjøreopplevelse. Tough RC dirt bike rider sitter på et solid bakdekk av gummi som kan tas av hvis du ønsker det, og som gir godt grep på tøft underlag.

Radiostyrt Dirtbike leveres uten RC-batteri

. Når du pakker ut den splitter nye radiostyrte motorsykkelen din, vil du kanskje legge merke til at noe viktig mangler - et RC-batteri og en RC-lader. Ikke bekymre deg, du kan enkelt kjøpe et passende batteri for å oppnå maksimal ytelse fra din dirtbike, du trenger et spesifikt batteri: Li-Po 7.4V (2s) med en kapasitet på minst 2500mAh og en utgangsspenning på 30C. For å installere batteriet er det et spesielt spor under sykkelen der det enkelt kan plasseres. RC-batteriets maksimale dimensjoner er 138x47x25 mm, noe som gir deg god plass til å velge riktig batteri for dine behov. Et viktig tillegg er at RC-batteriet krever en T-kontakt eller en adapter til T-kontakt for å passe riktig i støpselet på RC-sykkelen. Hvis du trenger å kjøpe et RC-batteri og en RC Li-Po-lader, finner du alt du trenger under fanen "Batterier og ladere" her på produktsiden. Vi har nøye valgt ut kompatible produkter for å gjøre kjøpsopplevelsen din enkel og smidig, slik at du raskt kan komme deg ut og nyte din radiostyrte crossykkel til det fulle!

RC-motorsykkel med enkle trinn for å komme i gang (RTR)

. BSD BS403T leveres som RTR (Ready-To-Run), noe som betyr at den er mer eller mindre ferdig montert med all elektronikk forhåndsinstallert. Med noen få enkle trinn er du klar for din første tur på grusen! Det du trenger å gjøre, er å montere støtteskinnene på siden (ikke nødvendig, men det hjelper i lave hastigheter og krappe svinger) og sette inn en 2s 7,4 V Li-Po. BSD BS403T er ikke bare en vanlig RC-motorsykkel; den er en lidenskap, en livsstil og en kilde til glede for RC-entusiaster i alle aldre. Enten du konkurrerer mot venner eller bare kjører for moro skyld, vil BSD BS403T gi deg en uforglemmelig kjøreopplevelse hver gang. Et stativ følger også med, slik at RC Cross kan stå oppreist når den ikke er i bruk.

Leveres RTR, 90 % kjøreklar

. BS403T leveres RTR (Ready-to-run), dvs. helt ferdig med all elektronikk installert, det du trenger å montere selv er to støtteskinner på sidene av RC-monteringssykkelen, disse fungerer som støtte slik at den ikke tipper for mye til sidene ved lav hastighet og kurver. For å kunne kjøre trenger du et 2s Li-Po-batteri (7,4 V) på ca. 2500-4000 mAh med maksimale dimensjoner på 138 x 47 x 25 mm eller mindre, en Li-Po-balanselader for batteriet og 4 AA-batterier til radiostyringen. Rett under produktbildene finner du en rimelig pakke med batteri og lader. Under fanen "Batterier og ladere" finner du også flere passende batterier, ladere og ladetilbehør.

Sjekk ut videoen av en lignende RC Dirtbike

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/4
Modell Motorcycle
Toppfart (km/t) 45
Justerbar topphastighet Nei
Egnet for Nybegynner, Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 580x270x390
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 3650
ESC 50A Borstlöst
Lader Ikke inkludert
Batteri 2s 7,4V Li-Po 2500-4000mAh (Not included)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke BSD Racing
Varemerke delenr BS403T

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:BSD BS403T burshless dirtbike
Din vurdering: