ARRMA Kraton 4x4 4s BLX V2 brushless

Delenr
ARA4408V2T3
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt monstertruck i skala 1/10XL
  • Kraftig, børsteløs motor med 4-hjulsdrift
  • Brutal RC-lastebil klargjort for 4s 14,8 V Li-Po
5799,-

Kraftig radiostyrt monstertruck - Arrma Kraton 4X4 4S BLX 4WD V2

. Er du klar til å slippe løs kraften i radiostyrt spenning? Da trenger du ikke lete lenger enn til Arrma Kraton 4X4 4S BLX 4WD V2! Eller Kraton V2.5 som den egentlig burde hete? Opplev den nye oppgraderte Kraton V2 "V2.5" i dag! Hva er nytt med denne modellen? Vel, fra den forrige V2-modellen har ARRMA nå oppgradert til et kraftigere chassis med høyere sidebeskyttelse, ekstra beskyttelse for drivaksler og støtdempere, sentraldifferensial med metalldrev, kraftigere servo (Spektrum S662) med metalldrev! Alt for en bedre kjøreopplevelse.

Tøff radiostyrt bil klar for action

. Arrma Kraton har vært en stor hit hos Arrma og er tilgjengelig i flere forskjellige versjoner. Dette er 1/10-versjonen som er forberedt for 4s 14,8V Li-Po-batterier. Denne fenomenale børsteløse RC-bilen er designet for å pushe grensene for tøff offroadkjøring! RC-bilen gir en adrenalinpumpende opplevelse uten sidestykke. Med sin banebrytende teknologi, slitesterke konstruksjon og utrolige fartsegenskaper er Arrma Kraton 4X4 4S BLX 4WD det ultimate valget for RC-entusiaster som søker maksimal spenning. Dette gjør Arrma Kraton 4s til den ultimate børsteløse RC-bilen for spennende eventyr!

Opplev uovertruffen fart og kraft

. Arrma Kraton 4X4 4S BLX 4WD V2 er utstyrt med en børsteløs motor med høy ytelse som gir utrolig fart og kraft. Med muligheten til å nå hastigheter på opptil +80 km/t, noe som er veldig bra ettersom Kraton egentlig ikke er noe fartsmonster. Kraton 4s vil garantert få hjertet til å slå raskere og adrenalinet til å pumpe. Enten du kjører om kapp på banen eller kjører i terrenget, vil Arrma Kraton 4X4 4S BLX 4WD etterlate utfordrerne dine i støvet.

Holdbar og bygget for å vare

. Denne Arrma Kraton 4X4 4S BLX tilhører ARRMAs nye generasjon V2 i forhold til den første versjonen som ble lansert. V2 er oppgradert med kraftige støtdempere, diffene foran og bak er oppgradert til metallgir, og V2 RC-bilen er litt større enn tidligere biler - Arrma Kraton 4s V2 er bygget for å tåle de mest intense RC-opplevelser. Den robuste konstruksjonen og materialene av høy kvalitet sikrer at den tåler tøffe landinger, høye hopp og til og med en og annen kollisjon. Uansett hvor tøft terrenget er, vil denne RC-bilen fortsette å kjøre, slik at du kan nyte timevis med uavbrutt moro. I tillegg til disse oppgraderingene er denne modellen utstyrt med ytterligere oppgraderinger som vi har nevnt tidligere.

Innovativ design og iøynefallende utseende

. Arrma Kraton 4X4 4S BLX 4WD har ikke bare fremragende ytelse, men skiller seg også ut med sin elegante og aggressive design. Det aerodynamiske karosseriet og det iøynefallende fargevalget gjør den til en skikkelig blikkmagnet uansett hvor du tar den med. Arrma Kraton 4X4 4S BLX 4WD vil gjøre deg misunnelig på alle rundt deg, enten du kjører mot venner eller viser frem ferdighetene dine på et lokalt RC-arrangement.

Spectrum 2,4 GHz radiostyring

. Men fart og holdbarhet er ikke de eneste faktorene som gjør at Kraton 4WD 4S V2 skiller seg ut. Denne RC-bilen er også utstyrt med avansert elektronikk og funksjoner som forbedrer kjøreopplevelsen. Det medfølgende 2,4 GHz-radiosystemet gir presis kontroll og sørger for forstyrrelsesfri drift, slik at du kan konsentrere deg om å forbedre racingferdighetene dine. Radiostyringen gjør det også mulig å redusere toppfarten til 50 eller 75 % hvis en mindre erfaren fører vil prøve seg!

Kraftig lastebil krever stabile kjøreegenskaper

. Arrma Kraton 4X4 4S BLX 1/10 har en eksepsjonell firehjulsdrift som gir gode kjøreegenskaper og kontroll. Takket være bilens responsive styring og imponerende fjæringssystem kan du takle alle hindringer med letthet. Uansett om du navigerer i krappe svinger eller forserer ulendt terreng, vil denne RC-bilen gi deg selvtillit til å presse grensene dine og ta kjøreferdighetene dine til nye høyder.

Leveres som RTR, 90 % kjøreklar

. ARRMA Kraton 4WD 4s 1/10 leveres RTR (Ready-to-run) RC-bilen leveres ferdig bygget med all elektronikk installert. RC-bilen leveres uten batterier og lader. Her kan du velge litt selv hva du ønsker til bilen. Bilen kan håndtere 3s 11,1V eller 4s 14,8V Li-Po-batterier og har en IC5-kontakt. IC5-kontakten passer også til EC5-kontakter, så batteriet trenger en IC5- eller EC5-kontakt. Du trenger også 4 AA-batterier til radiostyringen, vi anbefaler at du kjøper våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr, perfekt for RC.

For nybegynnere:

. Anbefaler vi et 3s 11,1V Li-Po-batteri på minst 4000mAh 30C EC5/IC5-kontakt. RC-bilen vil da ha god akselerasjon og en toppfart på +60 km/t.

For den erfarne føreren:

.

Vi anbefaler et 4s 14,8V Li-Po-batteri eller 2x7,4V batterier på minst 4000mAh 30C EC5/IC5-kontakt (hvis du kjører 1x4s Li-Po, er EC5 Loop-kontakten nødvendig). RC-bilen får da en fantastisk akselerasjon og en toppfart på +80 km/t. Perfekt for deg som vil gjøre stunts med bilen både på bakken og i luften!

Ønsker du lengre kjøretid, kjøp flere batterier eller batterier med høyere mAh, vi anbefaler mAh mellom 4000-6000mAh med en størrelse på 140x40x40.

. Med Li-Po-batterier trenger du også en kompatibel lader som kan lade Li-Po-batterier. Vi har alt fra enkle balanseladere til kraftigere multiladere - egnede batterier og ladere finner du under fanen "Batterier og ladere". Vi anbefaler også på det sterkeste at du kjøper en ladepose eller Bat-safe boks for ekstra sikkerhet under lading.

Se videoer av Arrma Kraton 4x4 4s BLX

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/10 XL
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) +80 (Med rätt drevning och batteri)
Justerbar topphastighet Ja
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 547x450x206
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 3665
ESC BLX120 3S/4S Vattenskyddat
Steering servo 18kg metal gear
Lader USB (inkludert)
Batteri 3S 11,1V eller 4S 14,8V (2x7,4V 2S) Li-Po (Medföljer ej)
Batterikontakt IC5
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke ARRMA
Varemerke delenr ARA4408V2T3

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:ARRMA Kraton 4x4 4s BLX V2 brushless
Din vurdering: