Wltoys 184016 Mad Max brushless

Delenr
842920
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt buggy i skala 1/18 RTR
  • Børsteløs motor med toppfart på +70 km/t
  • Kraftig metallchassis og 4-hjulsdrift
Spesialpris 1274,- Vanlig pris 1499,-

La oss presentere den børsteløse radiostyrte bilen WLtoys 184016 Mad Max! En av de aller nyeste radiostyrte modellene fra WLtoys! RC-bilen er utstyrt med et børsteløst motorsystem som får bilen til å kjøre fort, virkelig fort! Både chassis, drivaksler og støtdempere i metall for en litt mer holdbar konstruksjon. Dette er en fantastisk morsom radiostyrt bil å kjøre, men du må være forsiktig, for den går virkelig fort!

Rask radiostyrt bil, bygget for å kjøre fort!

WLtoys har ikke spart på kruttet når det gjelder 184016 Mad Max Brushless. Bilen er riktignok liten i skala 1/18 med en lengde på ca. 26 cm, men ikke la deg skremme av den lille størrelsen. Wltoys har satt inn en børsteløs 2835 3400kV-motor kombinert med en 35A ESC, noe som gjør at bilen kan nå rundt 70 km/t med det medfølgende batteriet rett ut av esken uten noen modifikasjoner fra brukeren! 70 km/t for en radiostyrt bil av denne størrelsen er virkelig, virkelig raskt! I tillegg har bilen firehjulsdrift, noe som gir en mer stabil kjøretur.

Liten, men solid!

Mad Max er kanskje liten, men den er bygget som en ekte radiostyrt hobbybil. Chassis og drivaksler i metall, kulelagre hele veien rundt, 12 mm sekskant på hjulene slik at du kan montere andre dekk hvis du ønsker det. Støtdemperne er av metall og justerbare og klare for olje hvis du vil gjøre dem mykere og mer stabile.

2,4 GHz radiosystem

For å styre en så rask RC-bil kreves det et godt radiosystem. RC-bilen er utstyrt med en separat mottaker, noe som er uvanlig for biler i denne størrelsen og prisklassen. Mottakeren snakker med radiostyringen på 2,4 GHz-båndet, som er standard på Hobby RC-biler. Dette gjør det mulig å kjøre med venner og deres radiostyrte biler samtidig uten forstyrrelser, og avstanden mellom bilen og radiostyringen er opptil 100 meter. Bilen er rask, så en fordel med denne radiostyringen er at du enkelt kan redusere toppfarten via en liten kontroll som kalles TH.D/R.

RC-bilen leveres RTR (Ready-to-run), 99 % klar til å kjøre

Inkludert er et oppladbart Li-Po 7,4V 1500mAh batteri, en enkel USB Li-Po balanselader og en radiostyring. Lad batteriet med den medfølgende laderen, og alt du trenger å gjøre er å sette inn 4xAA-batterier i radiostyringen (ikke inkludert). Vi anbefaler at du kjøper våre oppladbare AA-batterier fra Modr, perfekt for RC! Husk at bilen er rask og kraftig, så ta det rolig i begynnelsen, og kjør på åpne flater med så få hindringer som mulig. Ekstra batterier, tilbehør og reservedeler til denne RC-bilen finner du under respektive fane.

Sjekk ut disse videoene om den superraske buggyen Wltoys 184016 Mad Max

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/18
Modell Buggy
Toppfart (km/t) 70
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 10
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 263x180x108
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7.4V 1500mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr 184016

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Wltoys 184016 Mad Max brushless
Din vurdering: