WLtoys XK K127

Delenr
841786
På lager
Oversikt
  • Lett å fly
  • Fantastisk 28 cm RC-helikopter
  • Lader og batteri inkludert
799,-

Fly det radiostyrte helikopteret fra WLtoys

!

Nå kan du gå ut og fly et radiostyrt helikopter uten noen som helst forkunnskaper. K127 gjør det superenkelt å ta av og lande - og vi lover deg at det er barnslig morsomt! Fly i hele 15 minutter på én lading, og nyt følelsen av å utvikle flyferdighetene dine. Du blir raskt flinkere til å manøvrere helikopteret, og snart flyr du like smidig som en profesjonell pilot.

.

Gyro med 6 akser

.

Hemmeligheten bak K127s fenomenale flyegenskaper er den innebygde 6-aksede gyroen. Gyroen bidrar til å stabilisere helikopteret og holder det i luften. Kontrollen har en "altitude hold"-knapp som gjør at du låser helikopteret i en bestemt høyde. Da kan du konsentrere deg om å fly helikopteret forover, bakover, til høyre og venstre, uten å tenke på opp og ned. Etter hvert som du blir bedre til å fly helikopteret, kan du redusere bruken av høyderegulering.

To hastighetsmoduser

.

Det radiostyrte helikopteret K127 er et perfekt valg for både nybegynnere og mer erfarne piloter. Hvis du virkelig vil ta det rolig i begynnelsen, finnes det en innstilling på kontrollen slik at du kan ha en lavere hastighetsmodus. RC-helikopteret blir umiddelbart lettere å manøvrere, og du kan i ro og mak lære hvordan helikopteret reagerer på de ulike rorinntrykkene dine.

.

Klar til bruk

.

Når du kjøper K127, leveres den klar til bruk. Det er akkurat det det høres ut som - helikopteret er komplett. fullt montert og klart til å ta av på sin jomfrutur. Du trenger bare å sette 6 AA-batterier i kontrollenheten og lade det medfølgende oppladbare batteriet før første flytur. Laderen følger med når du kjøper K127.

RC-helikopter med 2,4 GHz radiostyring

.

Kontrollen som følger med K127 har 4 kanaler og er enkel å lære seg. Den sender på 2,4 GHz, som er en god frekvens for å fly flere helikoptre samtidig uten å risikere radioforstyrrelser. Husk at radioen krever AA-batterier (ingen inkludert), vi anbefaler å kjøpe kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr.

.

&npsp

Videoer med Wltoys XK K127

.

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 280x37x83
Span 253
Modell Helikopter
Driftsett El
Kjøretid (min) 10
Motortype Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (6xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr K127
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:WLtoys XK K127
Din vurdering: