Spektrum NX10 10-Channel DSMX Transmitter

Delenr
SPMR10100EU
På lager
Oversikt
  • Avansert 10-kanals radio med DSMX
  • Perfekt for radiostyrte fly, helikoptre og droner
6999,-

Opplev revolusjonen innen radiostyring: Spektrum NX10 DSMX-sender

. Velkommen til en ny æra innen radiostyrt (RC) styring! Spektrum NX10 DSMX-senderen tar RC-opplevelsen din til nye høyder med enestående presisjon, pålitelighet og bekvemmelighet. Enten du er en erfaren pilot eller ny i hobbyen, vil NX10 forvandle fly- og kjøreopplevelsene dine til noe ekstraordinært.

Avansert DSMX-teknologi

. NX10 er basert på Spektrums velprøvde DSMX-teknologi, som sikrer uovertruffen signalstabilitet og reduserer risikoen for forstyrrelser til nesten null. Det betyr at du kan konsentrere deg helt og holdent om prestasjonene dine uten å bekymre deg for kommunikasjonsproblemer mellom sender og mottaker.

Kapasitet på 10 kanaler

. Med 10 kanaler gir NX10 deg maksimal kontroll over dine RC-modeller og -kjøretøy. Denne senderen gir deg allsidigheten du trenger for å ta hobbyen din til neste nivå, fra presisjonsflyging i skala til avanserte dronemanøvrer. Enten du er interessert i å fly fly, helikoptre, droner eller annet RC-utstyr, gir NX10 deg allsidigheten og fleksibiliteten du trenger for å håndtere ulike modeller og flystiler på en enkel måte.

Brukervennlig grensesnitt

. Spektrum NX10 har et intuitivt og brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt for både nybegynnere og erfarne piloter å konfigurere og bruke senderen. Den ergonomiske utformingen gjør at du kan fokusere på selve flygingen i stedet for å slite med kompliserte kontroller.

Kompatibilitet med DSM2- og DSMX-mottakere

. Spektrum NX10 leveres uten mottaker, men den er kompatibel med både DSM2- og DSMX-mottakere, noe som gir deg fleksibilitet til å bruke en rekke mottakere avhengig av dine spesifikke behov og preferanser. Du finner passende mottakere under fanen "Tilbehør" her på produktsiden.

Sammendrag

. Spektrum NX10 DSMX-senderen er den ultimate løsningen for alle RC-entusiaster som er på jakt etter en pålitelig, allsidig og avansert sender til fly- og bilbruk. Med sin banebrytende teknologi, brukervennlighet og utrolige ytelse vil NX10 forvandle RC-opplevelsen din til noe ekstraordinært. Opplev friheten til å fly uten begrensninger med Spektrum NX10 DSMX-senderen i dag!

Se videoer om Spektrum NX10 10-kanals DSMX-sender

.

Mer informasjon
Type Radio
Brukes til RC Båt, RC fly, RC arbeidsmaskin, RC Drone
Kanaler (Stk) 10
Frekvens 2.4GHz
Mottaker inkludert Nei
Varemerke Spektrum
Varemerke delenr SPMR10100EU

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Spektrum NX10 10-Channel DSMX Transmitter
Din vurdering: