UDIRC UD023 INKFISH Jet Boat

Delenr
844110
På lager
Oversikt
  • Unik radiostyrt båt (JET BOAT) Vannscooter
  • Børstet motor, toppfart ca. 15-20 km/t
  • Perfekt nybegynner RC-båt for barn
Spesialpris 854,- Vanlig pris 899,-

UDI023 Inkfish - Frekk radiostyrt båt i jetskiformat!

Ta en tur på vannet med den spennende UDI023 INKFISH JetBoat! Denne radiostyrte båten er ikke bare tøff, men også en inngangsport til eventyr og spenning på vannet for både barn og voksne! Med sin uvanlige design og ytelse er denne radiostyrte båten klar for timevis med moro og underholdning på vannet!

RC-båt med børstet motor

Denne radiostyrte vannscooterbåten er utstyrt med en børstemotor som kan nå en hastighet på 15-20 km/t! Dette gjør denne radiostyrte båten perfekt for nybegynnere som vil prøve ut en RC-modell på vannet! Enten du vil kappkjøre rundt et basseng, en innsjø eller en dam, vil denne RC-båten gi deg en følelse av frihet og spenning som få andre leker kan matche.

Perfekt første radiostyrte båt for nybegynnere

UDIRC 023 Inkfish er perfekt for rolige farvann2,4 GHz-radiostyring følger med RC-båten Fordelen med en 2,4 GHz-radio er at den gir et stabilt og pålitelig signal uten forstyrrelser fra andre trådløse enheter. Dermed kan du styre den radiostyrte båten din med presisjon og uten risiko for signaltap eller forstyrrelser. I tillegg har 2,4 GHz-radioen lengre rekkevidde sammenlignet med eldre radioteknologier, noe som gir deg friheten til å utforske vannet på lengre avstand. Skulle RC-båten kantre og ende opp ned, kan du enkelt trykke på en knapp på radiokontrollen for å få båten på rett kjøl. Noen ganger er ett trykk nok, andre ganger er det nødvendig med 2-3 trykk.

***Hvis det er flere UDI023 Inkfish-båter i nærheten, kan du starte og koble dem til én etter én ved å starte radioen og deretter RC-båten, det tar ca. 3-4 sekunder før de kobles til. Test styring/gass for å se om alt fungerer før du setter båten i vannet. Gå litt unna og start deretter de andre RC UDI023-modellene hvis du har flere du ønsker å kjøre samtidig.

Leveres kjøreklar (RTR), 99 % klar til å kjøre ut av esken

Sammendrag Så hvorfor vente? Kom deg ut på vannet og opplev spenningen med UDI023 INKFISH JetBoat i dag! Gå til lenken nedenfor for å finne ut mer og legge inn din bestilling. Med denne fantastiske radiostyrte båten kommer du aldri til å kjede deg på vannet igjen!

Se videoene om UDIRC UDI023 Inkfish - Radiostyrt båt

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 362x127x110
Driftsett El
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 15-20
Materiale Støpt plast
Motortype Børstet
Skrogtype V-skrog
Lader USB (inkludert)
Batterikontakt XT30
Batterimål (LxBxH) (mm) 73x35x18
Batteri Li-Ion 7,4V (2s) 2000mAh
Batteri for kontrollen Medföljer ej (4xAAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr UDI023

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:UDIRC UD023 INKFISH Jet Boat
Din vurdering:

Relaterade Produkter