Suchiyu 16102 Conquer

Delenr
842680
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt monstertruck i skala 1:16
  • Topphastighet på 35km/t er justerbart
  • 4-hjulsdrift med kraftig konstruksjon
699,-

Enkel betalning med Klarna

30 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Fri frakt över 1400kr

Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier

Tøff radiostyrt monstertruck

Suchiyu 16102 Conquer er en ny RC Monster truck som kommer fra denne leverandøren i 2022. Her får du en veldig rimelig bil med god ytelse som er bygget på samme måte som de mer profesjonelle bilene.

Kraftig Konstruksjon

16102 Conquer er laget av plast av høy kvalitet med elementer av nylon for å gjøre den så holdbar som mulig. Aluminium er brukt på de mest utsatte delene, og alt dette til sammen gir en veldig sterk konstruksjon. Bilen har kulelagre i stedet for glidelagre, noe som betyr mindre friksjon og lengre levetid.

Drivverk og hjuloppheng

Den kraftige motoren kombinert med firehjulsdrift gir deg god kontroll over RC-bilen i alle svinger. Bilens individuelle hjuloppheng består av doble trekantede lenker som sammen med de tilpassede friksjonsdemperne gir utmerket grep på alle underlag. De kraftig mønstrede dekkene har et nøye utvalgt mønster og gummiblanding for å gi best mulig grep. Velg om du vil sladde gjennom svingene eller bare kjøre på en kontrollert, men hurtig måte.

Radiostyrt bil perfekt for nybegynnere

Har du aldri kjørt en radiostyrt bil før? Da er 16102 Conquer den perfekte bilen for deg. Det er enkelt å komme i gang, og bilen er lett å kontrollere. Fjernstyringen lar deg justere akselerasjon og toppfart. Fjernkontrollen bruker også 2,4 GHz-båndet for å kommunisere med RC-bilen, noe som gir den god rekkevidde og minimal signalforstyrrelse, perfekt hvis du vil kjøre en radiostyrt bil med andre uten å få mye signalforstyrrelser.

Høy skaleringshastighet

RC-bilen Conquer leverer en imponerende hastighet i størrelse 1:16! Med en justerbar toppfart på 35 km/t går det virkelig fort og byr på mange fartsfylte og begivenhetsrike opplevelser. Batteriet varer i 20 minutter med intens kjøring. Etter det må bilen lades før den er klar for nye eventyr.

Levereras RTR, 99% Kjøreklar

Conquer leveres RTR (Ready-To-Run), vilket innebär att RC bilen kommer färdigmonterad direkt ur kartongen så det bara är att packa upp bilen, ladda batteriet och ge sig ut och köra. I bilen sitter ett uppladdningsbart batteri monterat och som enkelt laddas med den medföljande USB-kabeln. 3 st AA-batterier till kontrollen behövs och då kompletterad med detta, vi rekommenderar att man köper med våra kraftiga uppladdningsbara AA batterier från Modr, perfekt för RC.

Kort oppsummmert

Hobbexs mål med denne bilen har vært å få alle funksjonene til de dyrere bilene, men til en brøkdel av prisen. Bilen er en perfekt nybegynnermodell til RC verdenen og med muligheten til å lære å styre bilen selv. Med Conquer kan du sladde rundt i grusen, hoppe over ujevnheter eller kjøre fort på asfalt eller grus. Den hendige størrelsen gjør bilen enkel å ta med seg. Skulle uhellet være ute, er alle reservedeler tilgjengelige på hobbex.com.
Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) 35
Justerbar hastighet Ja
Kjøretid (min) 15-20
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 300x230x115
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 390
ESC Borstad 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Ion 7.4V 1300mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Suchiyu
Varemerke delenr SCY16102

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Suchiyu 16102 Conquer
Din vurdering: