Xinlehong Q902 brushless

Delenr
843203
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt ørkenracer i skala 1/16
  • Børsteløst motorsystem, topphastighet 40-50 km/t
  • 4-hjulsdrift og drivaksler i metall
1399,-
Paket pris, AA batterier och laddpåse

Xinlehong Q902 brushless - rask børsteløs radiostyrt ørkenracerbil

. Drømmer du om å utforske en verden av spennende eventyr og rask action? Da er kanskje Xinlehong Q902 RC-bilen din billett til den ultimate kjøreopplevelsen! Med en imponerende hastighet på +40 km/t, børsteløs motor og avansert 2,4 GHz-radiosender for stabil RC-kjøring! Denne bilen tar RC-opplevelsen til et helt nytt nivå. Ta en titt på LED-lysene som lyser opp bilen når det blir mørkt, eller når motorkraften sendes til alle fire hjulene samtidig når du tjuvstarter!

Børst av deg støvet med børsteløs kraft

. Xinlehong Q902 er utstyrt med et børsteløst motorsystem, noe som betyr at du får høyere hastighet og raskere akselerasjon enn med en vanlig børstet motor. Den børsteløse motoren gir en jevn og stillegående kjøring samtidig som den leverer imponerende ytelse. I en bil i skala 1/16 får du virkelig et smil om munnen når bilen tar av. Det er virkelig kult å se en bil i skala 1/16 med en hastighet på 40-50 km/t med det medfølgende batteriet!!!

4-hjulsdrift for en mer stabil kjøreopplevelse

. Med mye kraft som går direkte inn i dekkene fra den børsteløse motoren, må drivlinjen og driften være optimal. Denne RC-bilen leveres med drivaksler i metall for å sikre tryggere drift. For å få maksimal ytelse ut av RC-bilen har den også firehjulsdrift for å få best mulig grep når du trekker platen på teppet!

Robust og holdbar konstruksjon

. Xinlehong Q902 børsteløs er bygget for å tåle tøffe utfordringer. Den har en robust og slitesterk konstruksjon som tåler støt og påkjenninger uten å miste ytelse. Enten du er nybegynner eller en erfaren RC-entusiast, vil denne bilen være din pålitelige følgesvenn på mange eventyr.

2,4 GHz radiosender for pålitelig kontroll:

. Xinlehong Q902 leveres med en avansert 2,4 GHz-radiosender som gir pålitelig styring og overlegen respons. Du trenger aldri å bekymre deg for forstyrrelser eller signalavbrudd når du kjører RC-bilen sammen med andre RC-førere. Kjør ut på banen og utfordre andre! Via radioen kan du også justere ned hastigheten slik at en mindre erfaren fører kan prøvekjøre bilen uten at den kjører i +40 km/t.

RC-bilen leveres RTR, 99 % kjøreklar

. Denne radiostyrte bilen leveres som mange andre radiostyrte biler RTR (Ready-to-run), noe som betyr at den er ferdig bygget med all elektronikk installert rett ut av esken. Det medfølger også et oppladbart batteri og en lader. Alt du trenger å gjøre, er å lade RC-batteriet med den medfølgende laderen og deretter sette inn 3xAA-batterier i radiostyringen (AA-batterier medfølger ikke). Så er du klar til å kjøre!
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Desert Racer
Toppfart (km/t) 45-50
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 15
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 270x235x130
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
ESC Borstlös
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 1000mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Xinlehong
Varemerke delenr Q902

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Xinlehong Q902 brushless
Din vurdering: