Xinlehong Q901 Spirit brushless

Delenr
843202
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt monstertruck i 1/16-skala
  • Børsteløst motorsystem, topphastighet 40-45 km/t
  • 4-hjulsdrift og drivaksler i metall
1399,-
Paket pris, AA batterier och laddpåse

Xinlehong Q901 Brushless - radiostyrt 1/16 monstertruck

. Leter du etter den ultimate RC-monstertruckopplevelsen i et lite format? Xinlehong Q901 er svaret på dine bønner! Denne imponerende børsteløse monstertrucken tar RC-spillet ditt til et helt nytt nivå med sine fantastiske og morsomme funksjoner. Enten du er en entusiastisk nybegynner eller en erfaren RC-fører, vil du elske kraften, farten og den imponerende akselerasjonen til den radiostyrte monstertrucken Q901.

Kraftig børsteløs motor og firehjulsdrift

. Q901 er utstyrt med en kraftig børsteløs motor som gir imponerende akselerasjon og enestående toppfart (opptil +40 km/t). Denne motoren er ikke bare kraftig, den er også holdbar og bygget for å vare. Børsteløse motorer har den fordelen at de er vedlikeholdsfrie og gir jevnere kjøring med mindre slitasje. Med sin firehjulsdrift er Xinlehong Q901 klar for de fleste typer terreng. Enten du kjører på asfalt, grus, gress eller jord, vil du ha enestående grep og kontroll. Dette gjør den til en allsidig bil som enkelt takler ulike typer terreng.

Kraftig drivlinje

. For å sikre holdbarheten og påliteligheten til Q901 har den drivaksler av metall både foran og bak, og for å sikre stabil firehjulsdrift er også propellakselen av metall. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at de skal løsne ved full gass. Dette er en bil som er bygget for å tåle tøffe utfordringer og fortsette å levere ytelse.

Tøff 1/16 monstertruck med LED-lys

. Xinlehong Q901 er en tøff 1/16-monstertruck på ca. 27 cm. Den er utstyrt med LED-lys foran som ikke bare gjør den til en visuell sensasjon, men som også gjør det mulig å kjøre selv i mørke. Enten du kjører om kvelden eller i skumringen, lyser LED-lysene slik at det er lettere å se kjøretøyet og vite hvor du skal.

Sikre signaler med 2,4 GHz radiostyring

. Xinlehong Q901 leveres med en 2,4 GHz-radiosender til rattet for å sikre et jevnt og responsivt signal mellom radiostyringen og RC-bilen. Denne avanserte radiostyringen gir deg enestående rekkevidde og gass-/styrepresisjon. Du kan kjøre monstertrucken med selvtillit og presisjon. Fordelen med 2,4 GHz er også at du kan kjøre på banen sammen med andre RC-førere uten forstyrrelser.

Leveres som RTR, 99 % kjøreklar

. Xinlehong Q901 børsteløs leveres RTR (Ready-to-run), så den leveres ferdig bygget med all elektronikk forhåndsinstallert. Den leveres også med oppladbart batteri og lader. Så det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang, er å lade batteriet og sette inn 3xAA-batterier i radiostyringen (3xAA-batterier er ikke inkludert).
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) 40-45
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 15
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 270x235x130
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
ESC Borstlös
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 1000mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Xinlehong
Varemerke delenr Q901

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Xinlehong Q901 Spirit brushless
Din vurdering: