UDIRC UD1609 PRO Fluidfire Brushless

Delenr
843416
På lager
Oversikt
  • RC-bil i 1/16-skala Drift/Drag race
  • Børsteløs motor og 4-hjulsdrift
  • Kraftig karosseri med LED-lys
Spesialpris 1614,- Vanlig pris 1699,-

UDI RC UD1609PRO Fluidfire - det ultimate valget for RC Drift og dragracing!

! Hvis du er på jakt etter en RC-bil som kombinerer spenningen ved drifting og dragracing, trenger du ikke lete lenger! UDI RC UD1609PRO Fluidfire er den perfekte modellen for deg som vil oppleve det beste fra begge verdener. Enten du er en erfaren sjåfør eller nybegynner, vil Fluidfire levere utrolig ytelse og adrenalinfylt kjøring som tar RC-opplevelsen din til nye høyder. Denne versjonen av Fluidfire har børsteløs motor, firehjulsdrift, LED-lys og masse moro!

Doble spennende verdener: Drift og drag

. Fluidfire er designet for å tilby både drifting og dragracing i én og samme pakke. Enten du liker å skli rundt i svingene eller kjøre fort på rette strekninger, gir denne modellen deg allsidigheten du er ute etter. Den imponerende firehjulsdriften gir overlegen kontroll og stabilitet, enten du kjører på en RC-bane eller en dragracingbane. Bilen har også et innebygd stabiliseringssystem "ESP" Electronic Stability Program, det er som en gyro som du selv kan øke eller redusere via radiostyringen, denne gyroen hjelper til med å holde bilen mer stabil på banen når du kommer opp i høyere hastigheter, når gyroen er 100% så hvis bilen skulle begynne å gå til venstre, hjelper gyroen til med å få bilen til å gå litt til høyre.

RC Dragracing Performance

. For de som elsker å utfordre klokken og måle farten, er Fluidfire den ultimate RC-bilen for yngre nybegynnere som vil begynne med dragracing. Med den kraftige motoren og det spesialdesignede chassiset kan du akselerere lynraskt og nå utrolige hastigheter på kort tid. Og takket være den lange hjulstangen sklir ikke bilen ut hvis den får for mye grep på bakhjulene på dragracingbanen. RC-bilen har en toppfart på opptil 45 km/t med det medfølgende batteriet, og kan enkelt justeres ned til 25 eller 50 % via radiostyringen.

Radiostyring med 2,4 GHz og mange innstillingsmuligheter

. UD1609PRO Fluidfire leveres med en 2,4 GHz-radio som gir sikker og stabil styring av bilen. med 2,4 GHz kan du også kjøre sammen med andre RC-entusiaster, da det er minimalt med signalforstyrrelser. Du kan enkelt endre hvordan LED-lysene skal lyse på bilen, justere hastigheten ned til 25 % eller 50 % hvis en mindre erfaren person vil prøve seg, eller øke den til 100 % når du er ivrig.

Designet for dominans

. Fluidfire er ikke bare en fantastisk prestasjonsbil, den er også designet for å skille seg ut og fange blikket! Karosseriet minner veldig om "amerikanske muskelbiler" der dragracing mer eller mindre er født! Den slitesterke konstruksjonen sørger for at bilen tåler intens kjøring og ujevnheter. Det aerodynamiske karosseriet reduserer luftmotstanden, noe som gir deg en fordel når du presser bilen til det ytterste. Myke, oljefylte støtdempere i solid metall gir den beste kjøreopplevelsen.

RC Car 1609PRO Fluidfire leveres RTR, 99 % kjøreklar

. Når du kjøper UDIRC UD1609PRO Fluidfire, er den nesten helt klar til å kjøre rett ut av esken! Alt du trenger å gjøre er å lade det medfølgende Li-Ion-batteriet med den medfølgende USB-laderen. Deretter setter du inn 4x AAA-batterier i radiostyringen (4xAAA ikke inkludert). Så er det bare å tute i hornet og kjøre! Husk at bilen er rask, så den første kjøreturen bør foregå på et stort, åpent område. Hvis du er uerfaren, bør du redusere hastigheten til 25 eller 50 %.

Sjekk ut noen videoer med UDIRC UD1609PRO

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Drag race
Toppfart (km/t) 45
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 10
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 360x160x110
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 2845
ESC Borstlöst 2-i-1
Lader USB (inkludert)
Batteri 2S 1200mAh Li-ion (medföljer)
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr UD1609PRO

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:UDIRC UD1609 PRO Fluidfire Brushless
Din vurdering:

Relaterade Produkter