UDIRC UD1609 Fluidfire

Delenr
843384
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt bil i sala 1/16
  • Amrecan muskelbil i dragrace-format
  • 4-hjulsdrift og oljefylte støtdempere
Spesialpris 1139,- Vanlig pris 1199,-

UDI RC UD1609 Fluidfire - det ultimate valget for RC Drift og dragracing

. Hvis du er på utkikk etter en RC-bil som kombinerer spenningen ved drifting og dragracing, trenger du ikke lete lenger! UDI RC UD1609 Fluidfire er den perfekte modellen for deg som vil oppleve det beste fra begge verdener. Enten du er en erfaren sjåfør eller nybegynner, vil Fluidfire levere utrolig ytelse og adrenalinfylt kjøring som tar RC-opplevelsen din til nye høyder. Denne versjonen av Fluidfire har børstet motor, firehjulsdrift, LED-lys og masse moro!

Dobbelte spennende verdener: Drift og Drag

. Fluidfire er designet for å tilby både drifting og dragracing i én og samme pakke. Enten du liker å skli rundt i svingene eller kjøre fort på rette strekninger, gir denne modellen deg allsidigheten du er ute etter. Den imponerende firehjulsdriften gir overlegen kontroll og stabilitet, enten du kjører på en RC-bane eller en dragracingbane. Bilen har også et innebygd stabiliseringssystem "ESP" Electronic Stability Program, det er som en gyro som du selv kan øke eller redusere via radiostyringen, denne gyroen hjelper til med å holde bilen mer stabil på banen når du kommer opp i høyere hastigheter, når gyroen er 100% så hvis bilen skulle begynne å gå til venstre, hjelper gyroen til med å få bilen til å gå litt til høyre.

RC Dragracing-ytelse

. UD1609 er utstyrt med en børstet motor som gir god ytelse for en 1/16-skala RC-bil, og er laget for dem som elsker å utfordre klokken og måle farten. Fluidfire er den ultimate RC-bilen for yngre nybegynnere som vil begynne med dragracing. Med den kraftige motoren og det spesialdesignede chassiset kan du akselerere lynraskt og nå utrolige hastigheter på kort tid. Og takket være den lange hjulstangen stanser ikke bilen hvis den får for mye grep på bakhjulene på dragracingbanen. RC-bilen har en toppfart på 30 km/t, men kan justeres nedover

Radiostyring med 2,4 GHz og mange innstillinger

. DU1609 Fluidfire leveres med en 2,4 GHz-radio som gir sikker og stabil styring av bilen. med 2,4 GHz kan du også kjøre sammen med andre RC-entusiaster, da det er minimalt med signalforstyrrelser. Du kan enkelt endre hvordan LED-lysene skal lyse på bilen, justere hastigheten ned til 25 % eller 50 % hvis en mindre erfaren person vil prøve seg, eller øke den til 100 % når du er ivrig.

Designet for dominans

. Fluidfire er ikke bare en fantastisk prestasjonsbil, den er også designet for å skille seg ut og fange blikket! Karosseriet minner veldig om "amerikanske muskelbiler" der dragracing mer eller mindre er født! Den slitesterke konstruksjonen sørger for at bilen tåler intens kjøring og ujevnheter. Det aerodynamiske karosseriet reduserer luftmotstanden, noe som gir deg en fordel når du presser bilen til det ytterste. Myke, oljefylte støtdempere i solid metall gir den beste kjøreopplevelsen.

RC Car 1609 Fluidfire leveres RTR, 99 % kjøreklar

. Når du kjøper UDIRC UD1609 Fluidfire, er den nesten helt klar til å kjøre rett ut av esken! Alt du trenger å gjøre er å lade det medfølgende Li-Ion-batteriet med den medfølgende USB-laderen. Deretter setter du inn 4x AAA-batterier i radiostyringen (4xAAA ikke inkludert). Så er det bare å tute og kjøre! Husk at bilen er rask, så den første kjøreturen bør foregå på et stort, åpent område. Hvis du er uerfaren, bør du redusere hastigheten til 25 eller 50 %.
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Drag race
Toppfart (km/t) 30
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 10
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 360x160x110
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 390
ESC Borstad 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri 2S 1200mAh Li-ion (medföljer)
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr 284010

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:UDIRC UD1609 Fluidfire
Din vurdering:

Relaterade Produkter