UDIRC UD020

Delenr
843421
På lager
Oversikt
  • Robust RC-båt i lite format
  • Kraftig motor med børste
  • Perfekt for nybegynnere
699,-

La oss presentere UDIRC UD020 - din nybegynnervennlige RC-båt

. Sett kursen mot spennende eventyr på vannet med RC-båten UDIRC UD020! Enten du er en ung eller eldre nybegynner, er UD020 den perfekte båten for deg. Med en rekke imponerende funksjoner og brukervennlig design vil denne båten ta RC-båtlivet ditt til nye nivåer av glede og erfaring. Båten leveres med TO oppladbare Li-Ion-batterier for dobbelt så mye moro!

RC-båt for alle

. En av de største fordelene med UDIRC UD020 er den kraftige børstemotoren som får båten til å kjøre i 20-25 km/t. Med tanke på størrelsen går det fort! Fordelen med UD020 er det brukervennlige oppladbare Li-Ion-batteriet som følger med. Bare lad opp, så er du klar til å erobre bølgene igjen og igjen. Enten du vil cruise stille og rolig på rolig vann eller få adrenalinet til å pumpe ved å kjøre i full fart, leverer denne båten en ytelse som er imponerende i forhold til størrelsen.

Tøff og slitesterk design

. Det er ikke bare ytelsen som imponerer med UDIRC UD020 - designen er også i en klasse for seg. Det slanke V-formede skroget og det iøynefallende eksteriøret vil tiltrekke seg blikk når du glir over vannoverflaten. Den kompakte og lette konstruksjonen gjør det enkelt å transportere og oppbevare båten når eventyret er over. Konstruksjonen og materialene av høy kvalitet gjør den motstandsdyktig mot tøffe vann- og værforhold. Dermed kan du ha glede av båten i mange år fremover.

Radiostyrt båt med 2,GHz-radio

. UD020 overgår forventningene når det gjelder å kontrollere båten med gass og styring med høy presisjon. Den medfølgende 2,4 GHz-radiosenderen gir et stabilt og pålitelig signal, noe som muliggjør smidig styring selv på lengre avstander og lar deg kjøre samtidig med andre uten for mye forstyrrelser. Enten du er ny i RC-verdenen eller har erfaring med radiostyrte kjøretøy, kan du enkelt komme i gang med denne RC-båten og ha det gøy!

God båt for nybegynnere

. Hvis du er på utkikk etter en nybegynnervennlig RC-båt som er like kraftig som den er enkel å bruke, er UDIRC UD020 det perfekte valget for deg. Med sitt oppladbare Li-Ion-batteri, børstede motor og pålitelige 2,4 GHz-radiosender tar denne båten deg med på spennende eventyr på vannet. Gi deg selv eller noen du bryr deg om den ultimate opplevelses- og underholdningsgaven. Ikke vent - ta roret og start din RC-båtreise med UDIRC UD020 i dag!

RC-båt levert RTR, 99 % klar til bruk

. I likhet med UDIRCs mange andre kjøretøyer leveres den radiostyrte båten RTR (ready-to-run), noe som betyr at båten leveres ferdig montert med all elektronikk forhåndsinstallert. Inkludert er også to oppladbare RC-batterier (Li-Ion 7,4 V (2s) 1100 mAh) for dobbelt så mye moro på vannet og en matchende USB-balanselader. Lad batteriene, sett inn 4xAA-batterier i radiostyringen (4xAA-batterier er ikke inkludert), vi anbefaler at du kjøper våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr. Så er det bare å gi seg ut på vannet!
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 345x265x113
Driftsett El
Kjøretid (min) 12
Toppfart (km/t) 20-25
Materiale Støpt plast
Motortype Børstet
Skrogtype V-skrog
Lader USB (inkludert)
Batterikontakt Mini-Tamiya
Batteri Li-Ion 7,4V (2S) 1100mAh (Medföljer)
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr UD020

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:UDIRC UD020
Din vurdering: