UDIRC UD009 Rapid Race

Delenr
841149
På lager
Oversikt
  • RC-båt på 42 cm
  • Selvreverserende funksjon
  • Toppfart 30 km/t
699,-
4xAA + Extra batteri till RC båten

Mye radiostyrt båt for pengene!

!

UDI Rapid Race er en massiv radiostyrt båt med en toppfart på 30 km/t! Med en lengde på 42 cm beveger den seg effektivt over vannet. Kontrolleren har en rekkevidde på 120 meter og en smart funksjon som lar deg snu den radiostyrte båten hvis den skulle kantre.

En radiostyrt båt for alle

.

Den avanserte 2,4 GHz-radiostyringen gjør det mulig å kjøre flere radiostyrte båter samtidig uten å risikere radioforstyrrelser. Prøv å samle en gruppe, så vil du raskt oppdage hvor morsomt det er å kjøre flere båter samtidig. Denne båten er enkel å kjøre, og er en perfekt radiostyrt båt for både barn og voksne.

.

Brushed motor

.

Den kraftige 390-klassifiserte motoren har innebygd vannkjøling for å kunne kjøre med høy effekt over lang tid. Med UDI Rapid Race trenger du ikke å holde igjen, men kan gi full gass hele tiden. RC-båten har et flott design som virkelig vekker oppsikt. Derfor følger det med et stativ, slik at du kan sette båten i bokhyllen når du ikke bruker den.

.

Radiostyrt båt for sikker kjøring

.

Når du kjører UDI Rapid Race, kan du være trygg på at den radiostyrte båten alltid kommer hjem igjen. Kontrolleren har funksjoner som varsler deg hvis båtens batteri er i ferd med å gå tomt, eller hvis du er i ferd med å kjøre for langt utenfor kontrollens rekkevidde. Hvis båten skulle velte og kantre, kan du snu den igjen ved å trykke på gasspedalen/bremsen helt til RC-styringen snur båten på riktig side igjen.

.

Leveres RTR, 99 % klar til bruk

.

UDI Rapid Race leveres kjøreklar, noe som betyr at RC-båten er ferdig bygget med all elektronikk installert, og du får nesten alt du trenger for å komme ut og kjøre. Du trenger bare å lade batteriet som følger med, plassere det i båten og sette 4 AA-batterier i kontrollen (ikke inkludert). Vi anbefaler at du kjøper våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr, perfekt for RC. Da er du klar til å dra ut og møte bølgene! Batteriet som følger med, er et oppladbart 1500 mAh 7,4 V Li-Ion-batteri. Én lading er nok til ca. 10 minutters kjøring. Batteriet lades enkelt opp ved å koble til den medfølgende USB-kabelen.-MERK Båten må være i kontakt med vann for å fungere skikkelig. Det er sensorer på undersiden og på baksiden nesten ved roret.

Leter du etter noe raskere?

. Da bør du ta en titt på den børsteløse versjonen av denne RC-båten. Rapid Race Brushless har høyere toppfart og raskere akselerasjon! UDI010 Rapid Race Brushless.

Videoer med UDIRC UDI009 Rapid Race

.

.
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 424x114x119
Driftsett El
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 30
Materiale Støpt plast
Motortype Børstet
Skrogtype V-skrog
Lader USB (inkludert)
Batterikontakt Mini-Tamiya
Batterimål (LxBxH) (mm) 72,5x37x18,75
Batteri 1500mAh 7,4V Li-Ion
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr UD009

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:UDIRC UD009 Rapid Race
Din vurdering:

Relaterade Produkter