Huina 1574 Mixer Truck

Delenr
841147
På lager
Oversikt
  • LED-lys og lydeffekter
  • Lett å kjøre og tømme, elektrisk roterende blandetrommel
  • Radiostyrt blandebil med metalldeler
1199,-

Huina 1574 Mixer Truck er en radiostyrt blandebil, også kalt betongblander. Et veldig fint alternativ blant RC-arbeidskjøretøy, perfekt for gravemaskiner, dumpere og andre morsomme alternativer! Denne RC-maskinen er produsert av Huina Toys, som er kjent for å produsere høykvalitets og realistiske radiostyrte arbeidskjøretøy til en rimelig pris.

Huina 1574 blandebil

Er laget av slitesterk ABS-plast og metallkomponenter, noe som gjør den robust, slitesterk og tåler litt av hvert. Den har en skala på 1:14 og måler ca. 47 x 25 cm x 15 cm.

Kul betongblander med motorlyd

En av de kuleste egenskapene til Huina 1574 betongbil er at den kan rotere trommelen både med og mot klokken, akkurat som en ekte betongbil. Bilen har også LED-lys foran og bak, samt realistiske motorlyder.

2,4 GHz radiostyring med mange funksjoner

Radiostyringen til Huina 1574 Mixer Truck opererer på en 2,4 GHz-frekvens, noe som gir en sterk og stabil forbindelse mellom lastebilen og radioen, perfekt hvis du kjører flere samtidig, for med 2,4 GHz blir det ingen forstyrrelser. Radiostyringen har en rekkevidde på opptil 30-40 meter og muliggjør presise bevegelser av trucken, inkludert forover- og bakoverbevegelser, svinging og muligheten til å styre rotasjonen av blandetrommelen.

Perfekt for hele familien

Huina 1574 Mixer Truck er et morsomt og realistisk radiostyrt arbeidskjøretøy for lek med både barn og voksne som er interessert i anleggskjøretøy og RC-arbeidsmaskiner. Kjøp flere forskjellige kjøretøy og lek hjemme eller i parken! Egnet for kjøring både innendørs og utendørs, og gir timevis med underholdning og fantasifull lek. Et fulladet batteri holder til ca. 25-30 minutters bruk.

Leveres 99 % klar til bruk:

Radiostyrte arbeidskjøretøy leveres med oppladbart batteri, USB-lader og radiostyring. Det eneste du trenger å gjøre før første kjøretur, er å lade batteriet og sette inn AA-batterier i radiostyringen (AA-batterier følger ikke med). Vi anbefaler at du kjøper våre oppladbare AA-batterier fra Modr, som er perfekte til dette formålet.

Videoer med Huina 1574 Mixer Truck

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Skala 1/14
Størrelse (LxBxH) (mm) 470x225x150
Modell Mixer Truck
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 30
Motortype Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri 400mAh 7.2V Ni-MH
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Huina
Varemerke delenr 1574
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Huina 1574 Mixer Truck
Din vurdering: