Huina 1592 Excavator

Delenr
841022
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt gravemaskin med 22 forskjellige funksjoner
  • Robust maskin med skuffe i metall
  • LED-lys og lydeffekter
1299,-

En av våre tøffeste RC-gravemaskiner med kraftig metallskrape og LED-belysning! Her kan du utføre mange forskjellige typer gravejobber - bare fantasien setter grenser. Med en vekt på nesten 4 kg er Excavator 1592 en tung maskin som står stødig på bakken.

Denne gravemaskinen er full av detaljer, mange av dem i metall. Den gir et ekte og robust inntrykk. Mye radiostyrt gravemaskin for pengene! - Et must for både barn og voksne som bare elsker arbeidsmaskiner.

Mange forskjellige funksjoner

Gravemaskinen har hele 22 forskjellige funksjoner. Du har timevis med utforskning og eksperimentering foran deg. Du kommer aldri til å kjede deg med denne gravemaskinen. Kombiner gravemaskinen med dumperen vår og last grus og jord på tilhengeren. Utrolig kult!

Kraftig LED-belysning

Med Gravemaskinen får du ikke bare mange funksjoner. Du får også lyd og lys. Maskinen har innebygde realistiske lydeffekter som forsterker helhetsopplevelsen. Det er også montert LED-lys på gravemaskinen som gjør at du kan arbeide selv i mørket. Effekten av lysene sammen med lyden er superkul!

Programmerbare funksjoner

Du kan programmere gravemaskinen til å utføre arbeid selvstendig, om og om igjen. Gravemaskinen kan rotere hele 680 grader rundt sin egen akse. Det er nesten to hele omdreininger. Excavator 1592 er så fullpakket med spennende funksjoner at du kan forvente mange timer med morsom og spennende kjøring.

Leveres med oppladbart batteri

Denne RC-gravemaskinen Huina 1592 Excavator leveres med et oppladbart 1200 mAh Li-Ion-batteri som gir totalt 30 minutters kjøretid per lading. Gravemaskinen er ferdig montert og klar når du åpner esken. Det eneste du trenger å kjøpe er 3 AA-batterier til radiostyringen, og vi anbefaler at du kjøper oppladbare AA-batterier som passer perfekt til radiostyringen. Før du kan gå ut og kjøre for første gang, må du lade batteriet. Dette gjøres via den medfølgende USB-kabelen. Gjør deg klar for action og spennende utfordringer med denne radiostyrte gravemaskinen 1592!

Videoer med Huina 1592 Gravemaskin

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Skala 1/14
Størrelse (LxBxH) (mm) 550x125x160
Modell Excavator
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 30
Motortype Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri 1200mAh 7,4V Li-Ion
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Huina
Varemerke delenr 1592
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Huina 1592 Excavator
Din vurdering: