Enoze 9306E Lynx

Delenr
841302
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt bil i skala 1:18
  • Buggy med LED-lys foran og 4-hjulsdrift
  • Topphastigheten på 35km/t er justerbar
599,-

Enkel betalning med Klarna

30 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Fri frakt över 1400kr

Paket pris AA-batterier, extra batteri & laddpåse

Liten og rask radiostyrt bil i form av en buggy, med mye bil under karosseriet i forhold til prisen! Lynx er en rc-bil i skala 1:18 med en toppfart på 35 km/t. Den relativt lille størrelsen og den høye hastigheten er en fantastisk kombinasjon! Bilen flyr fullstendig fremover og gir deg som sjåfør en morsom og fartsfylt opplevelse. Lynx er en radiostyrt bil i buggy-variant fra PXtoys, som har flere andre lignende modeller i forskjellige design.

Firehjulsdrift for optimale kjøreegenskaper

Når du kjører en RC-bil i høye hastigheter, er veigrep nøkkelen. Med PXtoys 9306E Lynx får du firehjulsdrift og trinnløs gass/styring, noe som betyr at du har full kontroll over bilen. Etter hvert som du utvikler deg som sjåfør, reagerer Lynx ved å gi deg finere kurver og mer kontrollerte rette linjer.

Kjøp to biler - dobbelt opp med moro

PXtoys Enoze 9306E Lynx er en rimelig RC-bil der du får mye radiostyrt bil for pengene. I stedet for å bytte på å kjøre med kompisene dine, hvorfor ikke kjøpe en hver? Lynx er en perfekt bil for racing og kjøring sammen. Kontrollen er på 2,4 GHz, noe som betyr at du ikke risikerer radioforstyrrelser mellom bilene. Gå ut sammen og kjør radiostyrte biler, bygg baner og hopp. Konkurrer mot hverandre og ha det gøy sammen!

Kraftig motor med masse fart

Lynx drives av en børstet 390-motor som gir bilen rikelig med kraft og fart. Hastigheten er justerbar via kontrollen, og du kan stille inn topphastigheten til å være lavere. Dette er perfekt for å bli kjent med bilen og ikke kjøre full fart med en gang. Med en lavere topphastighet er bilen også mer egnet for nybegynnere. Bare skru opp hastigheten igjen når du føler deg komfortabel med hastigheten! Denne funksjonen betyr at selv en nybegynner enkelt kan prøve den radiostyrte bilhobbyen.

Levereras 99% kjøreklar RTR (Ready-to-run)

RC bilen leveres ferdigmontert med vårt konsept ready-to-run. Et oppladbart 850 mAh batteri er installert i bilen når du pakker den ut. Lad batteriet ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen, og så er du klar til å kjøre! Du trenger 4 AA-batterier til radiokontrollen (ikke inkludert). Vi anbefaler å kjøpe våre kraftige oppladbare AA-batterier som er perfekte for radiokontroller.

Videoer med Enoze PXtoys 9306E Lynx

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/18
Modell Buggy
Toppfart (km/t) 35
Justerbar hastighet Ja
Kjøretid (min) 20
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 260x190x100
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7.4V 850mAh (medföljer)
Batterikontakt Mini-Tamiya
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke PXtoys
Varemerke delenr 9306E

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Enoze 9306E Lynx
Din vurdering: