LWH Eagle glider

Delenr
843327
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt fly formet som en ørn!
  • Flytid ca. 10-15 minutter
  • Innebygd gyro for mer stabil flyging og 2,4 GHz-radio
599,-
Opplev spenningen ved RC-flyging som aldri før med dette RC-flyet formet som en ørn! RC-flyet er enkelt å fly, leveres komplett med 2,4 GHz-radio og fargerike LED-lys under vingene som tar flyopplevelsen til nye høyder.

Freaky RC-fly formet som en ørn

. La oss først og fremst snakke om utseendet. Dette RC-flyet ser ikke ut som et vanlig RC-fly, det er formet som en frekk ørn! Men det blir enda mer spektakulært når solen går ned eller natten faller på, og de fargerike LED-lysene under vingene blir mer synlige og skaper et magisk lysshow på himmelen.

Enkelt og morsomt lufteventyr

. RC-flyet er inngangsbilletten til utendørs eventyr. Det er enkelt å bruke og lett å manøvrere, og det 3-kanals radiosystemet gir deg full kontroll over hver eneste flytur. Utforsk himmelens grenser og utvikle flyferdighetene dine med dette lærerike og underholdende RC-spillet. Men det blir enda bedre - RC-flyet er ikke bare bygget for å fly, det er også en mester i lufttriksing. Med muligheten til å utføre imponerende loops og andre spennende manøvrer tar det flyvingen din til et nytt nivå.

Leveres 90 % klar til å fly, RTF

. Dette RC-flyet leveres 90 % flyklart (RTF). Det betyr at det er mer eller mindre ferdig bygget med all elektronikk forhåndsinstallert i RC-flyet. Det du trenger å gjøre, er å montere finnene bak på flyet (medfølger), lade det medfølgende oppladbare batteriet med den medfølgende USB-laderen og deretter sette inn AA-batterier i radiostyringen (AA-batterier medfølger ikke).
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Span 556
Lengde (mm) 295
Rekkevidde (m) 150-200
Modell Fly
Kjøretid (min) 10
Motortype Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 3,7V 300mAh
Varemerke Little white Horse
Varemerke delenr BM17 (Eagle)
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:LWH Eagle glider
Din vurdering: