WLtoys XK A300 Beech D17S Red

Delenr
843840
På lager
Oversikt
  • Robust radiostyrt fly som vil vekke oppsikt
  • Børsteløs motor og 6-akset stabiliseringsgyro
  • Leveres med batteri, lader og radio
  • *Flyet krever montering før flyging
Spesialpris 1424,- Vanlig pris 1499,-

WLtoys XK A300 Beech D17S radiostyrt fly

Opplev RC-flyging i luften med stil og presisjon med dette elegante og kraftige radiostyrte flyet fra WLtoys! Dette er deres nyeste modell XK A300 Beech D17, som er basert på et "Beechcraft D17S Staggerwing-fly". Den første virkelige modellen av Beechcraft D17S fløy første gang i november 1932. Dette radiostyrte flyet er en 2023-modell, laget av den kjente produsenten WLtoys (XK), som vil levere stabil flyging og morsomme øyeblikk i luften! Opplev spenningen og friheten ved å fly med dette imponerende RC-flyet, som kombinerer klassisk design med toppmoderne teknologi for en uslåelig flyopplevelse. Det robuste EPP-materialet som er brukt i konstruksjonen, gjør at flyet tåler mindre kollisjoner og støt, noe som gjør det til et ideelt valg for både nybegynnere og erfarne piloter.

Radiostyrt fly - Tøff ikonisk Beech-modell

WLtoys XK A300 har en ikonisk dobbeltvingekonstruksjon og aerodynamisk design inspirert av "Beechcraft 17 Staggerwing", og byr på enestående stabilitet og smidighet i luften. Det stabile dobbeltvingeflyet er utstyrt med avansert 6-akset gyrostabilisering, noe som gir en jevnere og mer kontrollert flytur selv under vanskelige forhold. Enten du er nybegynner eller erfaren pilot, vil dette flyet imponere med sin enkle manøvrering og presisjon. Den tøffe Beechcraft D17S Staggerwing-modellen gjør at denne modellen virkelig skiller seg ut, bare sjekk ut de to pilotene som sitter i cockpiten, dette radiostyrte flyet er detaljert helt ned til vingespissene!

RC-fly med 550 mm vingespenn

Med et imponerende vingespenn på 550 mm og en kraftig børsteløs motor leverer XK A300 imponerende ytelse i luften. WLtoys XK A300 er et utmerket valg for både nybegynnere og erfarne piloter som vil prøve seg på RC-flyging. Enten du er ute etter spenning eller avslapning, vil dette flyet gi deg en flott flyopplevelse hver gang.

2,4 GHz 6cn radiostyring inkludert

Det følger med en 2,4 GHz-radiostyring som gir god rekkevidde og forstyrrelsesfrie signaler, slik at du kan gå ut på et felt og fly sammen med andre uten mye forstyrrelser. RC-flyet har en 6-akset gyro som hjelper til med stabilisering under flyging, men hvis du er en erfaren pilot, kan du slå av gyroen og få mer kontroll over RC-flyet for å gjøre kule looper eller fly opp og ned!

Kraftig elektronikk for gode flyprestasjoner

For best mulig drift er RC-flyet utstyrt med en energieffektiv børsteløs motor som er klar for timevis i luften. Flyet er utstyrt med en 2,4 GHz 4-kanals sender for et stabilt og pålitelig signal, noe som gir deg full kontroll over flyvningene uten forstyrrelser fra andre trådløse enheter, noe som kort sagt betyr at du kan fly blant andre piloter uten å bli forstyrret. Radioen lar deg også stille inn forskjellige flymoduser.

Leveres med batteri og lader - krever montering

WLtoys XK A300 Beech leveres i deler, men elektronikken (motor, servo og kontroller) er forhåndsinstallert i kroppen og vingen. Det som må gjøres er en montering (ca. 20 min), følg de enkle monteringstrinnene i bruksanvisningen. Alt som trengs for å montere RC-flyet er inkludert. Noe som trengs for å komme i gang med flyet er 6xAA-batterier til radiostyringen. Ett Li-Po 7,4V (2s) 600mAh, og en enkel USB-lader er inkludert. Fulladet får du ca. 8-10 minutters flytid. Ekstra batterier kan enkelt kjøpes for lengre flyvninger, og skulle uhellet være ute, tilbyr vi også reservedeler til RC-flyet.

Sammendrag

Opplev friheten ved å fly med stil og presisjon med det imponerende radiostyrte flyet XK (RTF) A300 D17 fra WLtoys. Enten du er ute etter spenning, avslapning eller bare en morsom hobby, vil dette flyet levere enestående ytelse og underholdning hver gang du letter fra bakken. Kjøp din XK A300 i dag og oppdag den fantastiske verdenen av radiostyrt flyging!

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner, Erfaren
Span 550
Lengde (mm) 487
Rekkevidde (m) 100-150
Modell Fly
Kjøretid (min) 8
Motor 1806 Brushless
Motortype Børsteløs
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V (2s) 600mAh 25C
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (6xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr A300_RED

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:WLtoys XK A300 Beech D17S Red
Din vurdering: