Pinecone SG-2402 1/24 Crawler

Delenr
843620
På lager
Oversikt
  • Liten og skikkelig frekk radiostyrt crawler i 1/24-format
  • Utrolig detaljert metallkarosseri, dører og panser som kan åpnes!
  • LED-lys, firehjulsdrift, gummidekk og mye mer!
999,-
Valfritt (Optional) - AA Batterier, Extra RC batteri

Oppdag den ultimate offroadkongen - den radiostyrte bilen Pinecone SG-2402!

! Vil du utforske verden med stil og presisjon? Da er Pinecone SG-2402 den perfekte radiostyrte crawleren for deg! Med imponerende detaljer og ytelse tar denne lille, men kraftige modellen terrengkjøring til et helt nytt nivå.

Detaljrikt karosseri og interiør

. Denne radiostyrte bilen fra Pinecone har et utrolig detaljert karosseri. Karosseriet er av metall og har gjennomsiktige vinduer, dører, bagasjerom og panser som kan åpnes. Når du åpner dørene, ser du det utrolig detaljerte interiøret. Åpne panseret for å se en statisk versjon av motorrommet. I tillegg til dette har Pinecone SG-2402 LED-lys foran og bak som lyser opp alt terreng, når du styrer, til og med blinklysene lyser både foran og bak! Alt dette gir en følelse av autentisk kjøring, enten det er dag eller natt.

Radiostyrt bil, klar for eventyr

. Pinecone SG-2402 er designet for ekte eventyr, og er en tøff crawler i skala 1/24 med firehjulsdrift, kardanaksler i metall og låste differensialer som garanterer enestående stabilitet og kontroll under alle terrengforhold. Med gummidekk som griper godt tak i underlaget og en detaljert metallkarosseri som er et blikkfang, er denne RC-crawleren en fantastisk kopi av en velkjent offroad-legende - du vet hvilken vi mener ;)!

2,4 GHz radio for flotte og forstyrrelsesfrie offroad-eventyr

. SG-2402 leveres med en 2,4 GHz-radio som gir deg full kontroll over den radiostyrte bilen uten signalforstyrrelser og med en rekkevidde på opptil 50-75 meter. Via radiostyringen kan du finjustere styring og gass.

En radiostyrt bil for alle

. Med en toppfart på 10 km/t er Pinecone SG-2402 perfekt for både nybegynnere og erfarne førere som vil ta det rolig og nyte terrengkjøring både innendørs og utendørs. Enten det er på en steinete sti, gjennom gjørmete sølepytter eller over sanddyner, gir denne radiostyrte crawleren en fantastisk kjøreopplevelse hver gang. Passer både for erfarne og uerfarne førere, siden den er enkel å kjøre.

Leveres som RTR, 99 % kjøreklar

. Leveres som RTR (Ready-To-Run), dette lille kraftverket er allerede ferdig montert og all elektronikk er forhåndsinstallert, noe som betyr at du kan komme i gang med utforskningen uten problemer. Og det beste av alt? Nesten alt du trenger for å komme i gang er inkludert i pakken! I tillegg til den imponerende 2,4 GHz-radiostyringen med en rekkevidde på opptil +50 meter, får du også et oppladbart Li-Po 7,4 V 300 mAh RC-batteri som gir deg langvarig kraft på eventyrene dine. Med den medfølgende USB-balanseladeren kan du lade opp det medfølgende batteriet. Det eneste du trenger å skaffe selv er 2xAA-batterier til radiostyringen.

Så hvorfor vente? Gi deg selv eller noen du bryr deg om den ultimate gaven av eventyr og oppdagelser med Pinecone SG-2402 i dag!

.

Se videoene av denne kule radiostyrte bilen fra Pinecone

.

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/24
Modell Crawler
Toppfart (km/t) 10
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 10
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 210x90x119
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 050
ESC Borstad 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V (2s) 300mAh
Batterikontakt XH2S
Batteri for kontrollen Inkludert (2xAA)
Varemerke SG Model
Varemerke delenr SG-2402

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Pinecone SG-2402 1/24 Crawler
Din vurdering: