Volantex RC Vector Lumen red

Delenr
843874
På lager
Oversikt
  • Liten radiostyrt båt som er ideell for barn og nybegynnere
  • LED-belysning i farger på sidene
  • 30 km/t og selvsvingende funksjon
699,-

Oppdag spenningen med Volantex RC Vector Lumen - den ultimate RC-båten for barn!

Gi barnet ditt en uforglemmelig lekeopplevelse med Volantex RC Vector Lumen, en fantastisk radiostyrt båt som tar vannlek til et nytt nivå! Med den kule LED-belysningen langs sidene lyser Vector Lumen opp alle vannoverflater, slik at den er synlig selv i mørket. LED-lysene gir båten et kult utseende og gjør den lett å følge, noe som bidrar til både moro og sikkerhet under leken. Denne radiostyrte båten er en perfekt nybegynnerbåt for barn i voksent selskap.

Tøff RC-racerbåt med V-formet skrog og liten, effektiv motor

RC-båt med selvsvingende funksjon Ingenting kan stoppe Vector Lumen! Med den innovative selvsvingfunksjonen kan barna enkelt fortsette å kjøre selv om båten havner opp ned i vannet. Dette gjør leken uavbrutt og spennende, samtidig som det reduserer risikoen for avbrudd og frustrasjon.

Perfekt for mindre innsjøer og bassenger

Enkel og morsom RC-båt Denne RC-båten er enkel å bruke, noe som gjør den ideell for både nybegynnere og erfarne unge førere. Den intuitive radiostyringen gjør det enkelt å styre båten med presisjon og nyte hvert øyeblikk på vannet. LED-lysene på siden av båten lyser virkelig opp og gir båten en frekk attitude når den beveger seg over vannet. RC-båten leveres i flere forskjellige farger.

Slitesterk og rask radiostyrt båt

Volantex RC Vector Lumen er bygget for å være slitesterk og rask, med en toppfart på opptil 25-30 km/t. Det V-formede skroget i materialer av høy kvalitet sikrer lang holdbarhet og ytelse, noe som gjør hver tur til et eventyr. Den tar svinger raskt og stabilt!

2,4 GHz radiostyring

RC-båten leveres med en 2,4 GHz-radiostyring som sikrer at du har full kontroll over RC-båten til enhver tid, uten forstyrrelser og med lang rekkevidde. Du kan også kjøre flere andre samtidig uten forstyrrelser, så selv om du kjører med andre RC-båter, vil det fungere uten problemer! Du kan også justere topphastigheten til den radiostyrte båten via radiostyringens TH.D/R-innstilling for å få båten ned i fart, slik at en mindre erfaren person kan prøve den ut! - Vector Lumen er en morsom radiostyrt båt for barn og nybegynnere, men siden RC-båten har et oppladbart batteri, bør båten brukes i selskap med voksne.

RC-båt, leveres RTR (Ready-To-Run)

Den radiostyrte båten Vector Lumen fra Volantex RC leveres ferdig montert med all elektronikk forhåndsinstallert i båten, og det følger også med et oppladbart RC-batteri Li-Ion 7,4V (2s) 500mAh og en enkel USB Balance-lader til batteriet. Alt du trenger er 4xAA-batterier til radiostyringen før du kan dra ut og kjøre!

Se disse videoene om Volantex RC Lumen - morsom RC-båt for barn

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 300x80x75
Driftsett El
Kjøretid (min) 7-10
Toppfart (km/t) 30
Materiale Støpt plast
Motortype Børstet
Skrogtype V-skrog
Lader USB (inkludert)
Batterikontakt JST SM 4-pin
Batteri Li-Ion 7,4V (2s) 500mAh
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Volantex RC
Varemerke delenr EXA79506RR

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Volantex RC Vector Lumen red
Din vurdering:

Relaterade Produkter