Volantex RC Vector Lumen blue

Delenr
843872
På lager
Oversikt
  • Liten radiostyrt båt som er ideell for barn og nybegynnere
  • LED-belysning i farger på sidene
  • 30 km/t og selvsvingende funksjon
699,-

Oppdag spenningen med Volantex RC Vector Lumen - den ultimate RC-båten for barn!

Gi barnet ditt en uforglemmelig lekeopplevelse med Volantex RC Vector Lumen, en fantastisk radiostyrt båt som tar vannlek til et nytt nivå! Med den kule LED-belysningen langs sidene lyser Vector Lumen opp alle vannoverflater, slik at den er synlig selv i mørket. LED-lysene gir båten et kult utseende og gjør den lett å følge, noe som bidrar til både moro og sikkerhet under leken. Denne radiostyrte båten er en perfekt nybegynnerbåt for barn i voksent selskap.

Tøff RC-racerbåt med V-formet skrog og liten, effektiv motor

RC-båt med selvsvingende funksjon Ingenting kan stoppe Vector Lumen! Med den innovative selvsvingfunksjonen kan barna enkelt fortsette å kjøre selv om båten havner opp ned i vannet. Dette gjør leken uavbrutt og spennende, samtidig som det reduserer risikoen for avbrudd og frustrasjon.

Perfekt for mindre innsjøer og bassenger

Enkel og morsom RC-båt Denne RC-båten er enkel å bruke, noe som gjør den ideell for både nybegynnere og erfarne unge førere. Den intuitive radiostyringen gjør det enkelt å styre båten med presisjon og nyte hvert øyeblikk på vannet. LED-lysene på siden av båten lyser virkelig opp og gir båten en frekk attitude når den beveger seg over vannet. RC-båten leveres i flere forskjellige farger.

Slitesterk og rask radiostyrt båt

Volantex RC Vector Lumen er bygget for å være slitesterk og rask, med en toppfart på opptil 25-30 km/t. Det V-formede skroget i materialer av høy kvalitet sikrer lang holdbarhet og ytelse, noe som gjør hver tur til et eventyr. Den tar svinger raskt og stabilt!

2,4 GHz radiostyring

RC-båten leveres med en 2,4 GHz-radiostyring som sikrer at du har full kontroll over RC-båten til enhver tid, uten mye forstyrrelser og lang rekkevidde. Du kan også kjøre flere andre samtidig uten forstyrrelser, så selv om du kjører med andre RC-båter, vil det fungere uten problemer! - Vector Lumen er en morsom radiostyrt båt for barn og nybegynnere, men siden RC-båten har et oppladbart batteri, bør båten brukes i selskap med voksne.

RC-båt, leveres RTR (Ready-To-Run)

Den radiostyrte båten Vector Lumen fra Volantex RC leveres ferdig montert med all elektronikk forhåndsinstallert i båten, og det følger også med et oppladbart RC-batteri Li-Ion 7,4V (2s) 500mAh og en enkel USB Balance-lader til batteriet. Alt du trenger er 4xAA-batterier til radiostyringen før du kan dra ut og kjøre!

Se disse videoene om Volantex RC Lumen - morsom RC-båt for barn

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 300x80x75
Driftsett El
Kjøretid (min) 7-10
Toppfart (km/t) 25-30
Materiale Støpt plast
Motortype Børstet
Skrogtype V-skrog
Lader USB (inkludert)
Batterikontakt JST SM 4-pin
Batteri Li-Ion 7,4V (2s) 500mAh
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Volantex RC
Varemerke delenr EXA79506RB
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Volantex RC Vector Lumen blue
Din vurdering:

Relaterade Produkter