Suchiyu 16201PRO Cheetah brushless V2

Delenr
843634
På lager
Oversikt
  • Justerbar hastighet opp til ca. 50 km/t
  • Børsteløs motor og oppgradert drivverk
  • Et lite monster i et hendig format
Spesialpris 1169,- Vanlig pris 1299,-
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)
=
Lagre 40,-
1526,-

Tøff radiostyrt bil - Buggy i 1/16 skala

. Suchiyu 16201PRO V2 Cheetah Brushless er en ny RC Buggy fra denne leverandøren. Her har de tatt utgangspunkt i den børstede versjonen av Cheetah og oppgradert en rekke deler. Her får du en svært rimelig bil med ekstremt god ytelse takket være den kraftige børsteløse motoren.

Sterk konstruksjon

. 16201PRO Cheetah V2 bruker plast av høy kvalitet med innslag av nylon for å gjøre den så slitesterk som mulig. Aluminium er brukt på de mest utsatte delene, og alt dette gir en svært sterk konstruksjon. Bilen har kulelager i stedet for glidelagre, noe som betyr mindre friksjon og lengre levetid. Forskjellene mellom den vanlige versjonen av Cheetah og Cheetah Brushless er: børsteløs motor, kraftigere ESC med separat mottaker, drivaksler i metall, oppdaterte differensialer med metallgir.

Drivlinje og fjæring

. Kraftig motor kombinert med firehjulsdrift gir deg god kontroll over RC-bilen i alle svinger. Bilens individuelle hjuloppheng består av doble bærearmer som sammen med de spesialtilpassede friksjonsdemperne gir utmerket grep på alle underlag. De kraftig mønstrede dekkene har et nøye utvalgt mønster og en gummiblanding som gir best mulig grep. Velg selv om du vil skli gjennom svingene eller bare kjøre kontrollert, men raskt.

Radiostyrt bil Passer for mer erfarne førere

. Hvis du aldri har kjørt en radiostyrt bil før, bør du nok heller se på 16201 Cheetah Brushless. 16201PRO Cheetah Brushless er den perfekte bilen for den mer erfarne føreren som ønsker mer fart og kraft. Det er imidlertid enkelt å justere akselerasjonen og toppfarten til denne bilen via radiostyringen. Radiostyringen bruker også 2,4 GHz-båndet til å kommunisere med RC-bilen, noe som gir den god rekkevidde og minimalt med signalforstyrrelser, perfekt hvis du vil kjøre radiostyrt bil sammen med andre uten å få mange signalforstyrrelser.

Høy skalahastighet

. Med en størrelse på 1/16, leverer RC-bilen Cheetah en imponerende høy hastighet! Med en justerbar toppfart på opptil 45 kilometer i timen får du mange fartsfylte og begivenhetsrike opplevelser. Batteriet holder til 20 minutters intens kjøring. Deretter må RC-bilen lades før den er klar for nye eventyr.

Leveres RTR, 99 % kjøreklar

. Cheetah leveres RTR (Ready-To-Run), noe som betyr at RC-bilen kommer ferdig montert rett ut av esken, så alt du trenger å gjøre er å pakke ut bilen, lade batteriet og komme deg ut og kjøre. Et oppladbart batteri er montert i bilen og lades enkelt med den medfølgende USB-kabelen. det trengs 3 AA-batterier til styringen, og i tillegg anbefaler vi at du kjøper våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr, som passer perfekt til radiostyrte produkter.

Sammendrag

. Hobbex' mål med denne bilen har vært å få til en verstingvariant av de så populære Suchiyu-bilene, der du får en ekstremt potent liten bil med god ytelse til en uslåelig pris. Bilen er perfekt for de som begynner å synes at de børstede bilene kanskje er litt for trege. RC-bilen er velbygd og enkel å bygge, noe som gjør den til en god bil å lære seg å skru selv med. Med 16201PRO Cheetah Brushless V2 kan du skli rundt i grusen, hoppe på humper eller kjøre fort på asfalt eller grus. Den hendige størrelsen gjør bilen enkel å ta med seg. Skulle uhellet være ute, er alle reservedeler tilgjengelige på hobbex.se.
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Buggy
Toppfart (km/t) 50
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 10
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 283x202x115
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
ESC Borstlöst 35A 2-i-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Ion 7.4V 1500mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Suchiyu
Varemerke delenr SCY-16201PRO_V2

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Suchiyu 16201PRO Cheetah brushless V2
Din vurdering: