Remo Hobby 1631 S-Max

Delenr
840357
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt monstertruck i skala 1/16
  • 4-hjulsdrift og børstet motor
  • Toppfart på 35 km/t
899,-
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)

Radiostyrt monstertruck i skala 1/16

Kul liten radiostyrt monstertruck for deg som elsker fart og actionfylt kjøring. Remo Hobby 1631 S-Max har fuktbeskyttet elektronikk, noe som betyr at du kan kjøre den utendørs i all slags vær. Denne bilen er perfekt for deg som vil oppleve actionfylt kjøring uten dikkedarer. S-Max er lett å bære med seg, og den er superenkel å få i gang.

Justerbar hastighet

S-Max er en rask RC-monstertruck med en toppfart på 35 km/t. Så her går det fort! Men radiostyringen har en smart funksjon der du kan skru ned maksimal hastighet og akselerasjon. Dette gjør det umiddelbart enklere og tryggere å manøvrere kjøretøyet, selv for mindre erfarne førere.

firehjulsdrift og børstet motor

Liker du å sladde i terrenget og se sand og gjørme sprute fra dekkene? Da er S-Max definitivt et alternativ for deg. Med firehjulsdrift og børstet motor får du akkurat den rette kombinasjonen av kraft og kjøreegenskaper. Glid kontrollert fremover på praktisk talt alle underlag. Hopp og dytt deg gjennom hindringer. S-Max kan mer enn du tror. De stormønstrede dekkene gir også gode kjøreegenskaper på asfalt.

Liten, rask og sterk

Remo Hobby 1631 S-Max er en relativt liten bil i skala 1/16 og bare litt over 28 cm lang. Den veier under 1 kg, noe som gjør den lett å bære med seg. Men under det lille karosseriet skjuler det seg en svært sofistikert konstruksjon som gjør denne bilen til en sann fornøyelse å kjøre. Gjør deg klar til å ta utfordringen!

Leveres RTR, 99 % kjøreklar

Remo Hobby 1631 S-Max leveres RTR (Ready-to-run) med alt montert i bilen. Den leveres komplett med et 1500 mAh oppladbart batteri og en USB-lader. Alt du trenger å gjøre er å sette inn 4xAA-batterier i radiostyringen (AA-batterier følger ikke med), vi anbefaler å kjøpe våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr, perfekt for RC. Så er du klar til å begi deg ut på eventyr!

Er du ute etter noe litt mer seriøst?

Remo Hobbys S-Max finnes også i en kraftigere versjon, S-Max Pro, med børsteløs motor som har høyere toppfart og raskere akselerasjon.

Se videoer av Remo Hobby 1631 S-Max

<img src="https://www.hobbex.no/pub/media/product_images/S-Max/S-Max_M-Max.jpg" alt=""><img

src="https://www.hobbex.no/pub/media/product_images/840357.jpg" alt=""> <img src="https://www.hobbex.no/pub/media/product_images/840357_3_1_.jpg" alt=""><img src="https://www.hobbex.no/pub/media/product_images/840357_3_1_.jpg" alt="">

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) 35
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 15
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 285x210x125
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 390
ESC Borstat 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 72,5x37x18,75
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Remo Hobby
Varemerke delenr 1631

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Remo Hobby 1631 S-Max
Din vurdering: