Suchiyu 16103PRO Gantry brushless v2

Delenr
843633
På lager
Oversikt
  • Justerbar hastighet opp til 50 km/t
  • Børsteløs motor og oppgradert drivverk
  • Et lite monster i et hendig format
1299,-
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)

Tøff radiostyrt bil - Monster Truck i 1/16 skala

. Suchiyu 16103PRO Gantry Brushless V2 er en ny RC Monster Truck fra denne leverandøren. Her har de tatt utgangspunkt i den børsteløse versjonen av Gantry og oppgradert en rekke deler. Her får du en svært rimelig bil med ekstremt god ytelse takket være den kraftige børsteløse motoren.

Sterk konstruksjon

. 16103PRO V2 Gantry bruker plast av høy kvalitet med innslag av nylon for å gjøre den så slitesterk som mulig. Aluminium er brukt på de mest utsatte delene, og alt dette gir en svært sterk konstruksjon. Bilen har kulelager i stedet for glidelagre, noe som betyr mindre friksjon og lengre levetid. Forskjellene mellom den vanlige versjonen av Gantry og Gantry Brushless V2 er: børsteløs motor, kraftigere ESC med separat mottaker, drivaksler i metall, oppdaterte differensialer med metallgir og et kraftigere batteri som gir litt lengre kjøretid.

Drivlinje og fjæring

. Kraftig motor kombinert med firehjulsdrift gir deg god kontroll over RC-bilen i alle svinger. Bilens individuelle hjuloppheng består av doble bærearmer som sammen med de spesialtilpassede friksjonsdemperne gir utmerket grep på alle underlag. De kraftig mønstrede dekkene har et nøye utvalgt mønster og en gummiblanding som gir best mulig grep. Velg selv om du vil skli gjennom svingene eller bare kjøre kontrollert, men raskt.

Radiostyrt bil Passer for mer erfarne førere

. Hvis du aldri har kjørt en radiostyrt bil før, kan det være lurt å ta en titt på den børsteløse 16103 Gantry i stedet. 16103PRO Gantry Brushless er den perfekte bilen for den mer erfarne føreren som ønsker mer fart og kraft. Det er imidlertid enkelt å justere akselerasjonen og toppfarten via radiostyringen også på denne bilen. Radiostyringen bruker også 2,4 GHz-båndet til å kommunisere med RC-bilen, noe som gir den god rekkevidde og minimalt med signalforstyrrelser, perfekt hvis du vil kjøre radiostyrt bil sammen med andre uten å få mange signalforstyrrelser.

Høy skalahastighet

. Gantry RC-bilen i 1/16-størrelse leverer en imponerende høy hastighet! Med en justerbar toppfart på opptil 45 km/t går det virkelig fort, og du får mange fartsfylte og begivenhetsrike opplevelser. Batteriet holder til 20 minutters intens kjøring. Deretter må RC-bilen lades før den er klar for nye eventyr.

Leveres RTR, 99 % kjøreklar

. Gantry leveres RTR (Ready-To-Run), noe som betyr at RC-bilen kommer ferdig montert rett ut av esken, så alt du trenger å gjøre er å pakke ut bilen, lade batteriet og komme deg ut og kjøre. Et oppladbart batteri er montert i bilen og lades enkelt med den medfølgende USB-kabelen. det trengs 3 AA-batterier til styringen, og i tillegg anbefaler vi at du kjøper våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr, som er perfekte til radiostyrte produkter.

Sammendrag

. Hobbex' mål med denne bilen har vært å få en verstingvariant av de så populære Suchiyu-bilene, der du får en ekstremt potent liten bil med god ytelse til en uslåelig pris. Bilen er perfekt for de som begynner å synes at de børstede bilene kanskje er litt for trege. RC-bilen er velbygd og enkel å bygge, noe som gjør den til en god bil å lære seg å skru selv med. Med 16103PRO Gantry Brushless kan du skli rundt i grusen, hoppe på humper eller kjøre fort på asfalt eller grus. Den hendige størrelsen gjør bilen enkel å ta med seg. Skulle uhellet være ute, er alle reservedeler tilgjengelige på hobbex.se.
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) 50
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 10
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 300.5x205x138
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
ESC Borstlöst 35A 2-i-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Ion 7.4V 1500mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Suchiyu
Varemerke delenr SCY-16103PRO

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Suchiyu 16103PRO Gantry brushless v2
Din vurdering:

Relaterade Produkter