Huina 1599 Excavator

Delenr
843410
På lager
Oversikt
  • Kraftig RC-gravemaskin i skala 1/14
  • Mange metalldeler, vekt rundt 12 kg
  • Leveres RTR med oppladbart batteri og 2,4 GHz 12CH-radio.
9999,-

Ekte radiostyrt gravemaskin klar for skittent arbeid! - Huina 1599 Gravemaskin

RC-modeller har kommet langt siden de første små lekene som en gang var populære blant barn. I dag kan voksne og entusiaster glede seg over avanserte og realistiske radiostyrte arbeidskjøretøy som speiler fullskala maskiner i miniatyr. Huina, en pioner innen radiostyrte arbeidskjøretøy, tilbyr deg den best mulige opplevelsen med den imponerende Huina 1599 Excavator. Huina er ikke bare en produsent av RC-arbeidskjøretøy, men også en av de største i bransjen, kjent for å produsere høykvalitets og ekstremt realistiske RC-kjøretøy. Selskapet er basert i Kina og har etablert seg som en av de mest pålitelige og innovative produsentene i bransjen.

Huina 1599 RC-gravemaskin - teknisk mesterverk i skala 1/14

Realisme i hver minste detalj Huina 1599 er designet for å være en tro kopi av en ekte gravemaskin. Hver eneste detalj, fra små hydraulikkslanger til gravemaskinskuffen, er nøye konstruert for å gi en autentisk opplevelse. Du vil bli imponert over den utrolige realismen og kvaliteten på hver eneste komponent. Huina 1599 er så detaljert at den passer til og med for en samler av arbeidskjøretøy! Utstyrt med kraftige gir, servoer og motorer for å drive gravemaskinarmen og alt annet som beveger seg på denne solide radiostyrte gravemaskinen.

12-kanals radiostyring

Radiostyringen som følger med Huina 1599 er intet mindre enn et teknisk mesterverk. Med mer enn 12 kanaler gir den deg full kontroll over gravemaskinens bevegelser. Du kan enkelt styre gravemaskinskuffen, kranarmen, tippeskuffen og mye mer. Den gir deg følelsen av å virkelig være fører av en gravemaskin på en byggeplass.

Høy kvalitet, lang driftstid

Huina setter en høy standard når det gjelder materialer og produksjonsprosesser. Huina 1599 er bygget for å vare, og er konstruert med kvalitetskomponenter som er robuste og holdbare. Du kan være sikker på at investeringen din vil gi deg mange timers glede. Huina 1599 er laget av kraftig metall og kompositt/plast. RC-gravemaskinen er utstyrt med et kraftig oppladbart batteri som gir deg lang brukstid. Du trenger ikke å bekymre deg for å måtte lade den hele tiden, slik at du kan fokusere på å nyte bruken. Inkludert er et Li-Ion 7,4 V på 4000 mAh.

Lydeffekter, belysning og mange metalldeler

Så hva venter du på, kjøp din nye radiostyrte gravemaskin i dag Huina 1599 vil imponere deg med sin ytelse og realisme, enten du er en samler, en entusiastisk hobbyist eller en profesjonell bygg- og anleggsmann. Det er en investering i kvalitet og underholdning som vil glede deg i lang tid fremover. Skynd deg å skaffe deg din egen Huina 1599 Excavator og opplev spenningen ved å styre en miniatyrgravemaskin med enestående detaljer og funksjoner.

RC-gravemaskin, levert RTR 99 % klar til å kjøre

Se disse videoene om Huina 1599

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren, Profesjonell
Skala 1/14
Størrelse (LxBxH) (mm) 520x214x470
Modell Excavator
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 40-50
Motortype Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 4400mAh (Medföljer)
Batterikontakt XT30
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Huina
Varemerke delenr 1599
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Huina 1599 Excavator
Din vurdering: