Remo Hobby 1035 M-Max brushless V2

Delenr
843422
På lager
Oversikt
  • Robust radiostyrt monstertruck i skala 1/10
  • Børsteløs motor, justerbar topphastighet på opptil 45 km/t
  • 4-hjulsdrift og forsterket drivverk i metall
Spesialpris 2159,- Vanlig pris 2399,-
Köp till extra batteri och en laddpåse
Rating:
92%
Spesialpris 2159,- Vanlig pris 2399,-
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
10%
Rating:
100%
Spesialpris 94,- Vanlig pris 99,-
+
Hobbex laddpåse batterier 18x23cm
10%
Rating:
100%
Spesialpris 47,- Vanlig pris 49,-
+
Modr Li-Po 7,4V (2s) 4200mAh 40C
10%
Spesialpris 360,- Vanlig pris 379,-
=
Lagre 50,-
2610,-

Populær RC-bil - Remo Hobby 1035 M-Max børsteløs tilbake nå enda kraftigere!

La oss presentere vårt nye tilskudd for 2023! Remo Hobby M-Max 1035 Brushless V2, vi har i samarbeid med Remo Hobby laget en V2 (oppgradert) variant med kraftige drivaksler i metall, justerbare lenkearmer både foran og bak, vi har også benyttet anledningen til å sette inn en kraftigere servo på 9kg med metallgir! Så er du på utkikk etter den ultimate RC-bilen som leverer kraft, fart og pålitelighet? Da trenger du ikke lete lenger. Remo Hobby 1035 Brushless V2 RC-bil er den perfekte radiostyrte bilen for entusiasten som krever det beste. Med sine imponerende funksjoner og ytelse vil denne bilen ta din RC-kjøring til et helt nytt nivå.

.

.

4-hjulsdrift, kraftig børsteløs motor for høy ytelse

.

Remo Hobby M-Max 1035 V2 er utstyrt med en kraftig 3650 børsteløs elektrisk motor på 3300kv, som sammen med en 50A børsteløs hastighetsregulator gir imponerende akselerasjon og en toppfart på opptil 45 km/t. Dette er en bil som skyter fart med ufattelig kraft og gir deg et adrenalinkick hver gang du kjører den. Og med justerbar toppfart kan du tilpasse kjøreopplevelsen akkurat slik du ønsker. For en enda mer stabil kjøring og opplevelse har M-Max brushless også 4-hjulsdrift og oljefylte dempere, slik at M-Max brushless ikke har noe å stille opp mot ulike typer terreng og hopp.

.

Metal

Drivaksler i metall for økt holdbarhet

. M-Max Brushless V2 og drivakslene i metall er betydelig sterkere og mer holdbare enn de vanlige plastdrivakslene på den forrige versjonen av M-Max Brushless. Det betyr at du kan kjøre Remo Hobby 1035 i de mest krevende terreng uten å bekymre deg for at akslene skal brekke. Dette er en bil som er bygget for å vare og ta deg dit du vil.

.

Metalldrevet

Metalldrevet 9 kg servo

.

For å gjøre M-Max børsteløs V2 enda bedre, har RC-bilen også en kraftigere servo enn den forrige modellen. Denne V2-varianten har en 9 kg metalldrevet servo for å takle tøffere terreng. Denne servoen gir deg en utrolig presisjon og respons når du styrer bilen. Du kjenner hver eneste bevegelse og kan manøvrere bilen med letthet, uavhengig av terrenget. Dette er en bil som lar deg kjøre med selvtillit og presisjon.

.

.

2,4 GHz radiostyring med full kontroll

.

For å sikre at du har pålitelig og forstyrrelsesfri kommunikasjon med RC-bilen din, er det et 2,4 GHz-radiosystem i bilen. Du trenger ikke å bekymre deg for at andre radiosignaler skal forstyrre kjøringen. En kul funksjon ved radiostyringen er at du kan bytte styringen fra høyre til venstre og gjøre den mer tilpasset til hvordan du vil holde den. M-Max Brushless V2 har en kraftig børsteløs motor, og bilen når hastigheter på opptil 45 km/t, noe som er raskt for en bil av denne størrelsen. Du kan enkelt justere toppfarten via radiostyringen, slik at også de med mindre erfaring kan prøvekjøre bilen.Kraftig 7,4 V Li-Po-batteri inkludert

.

For å sikre at bilen din har nok kraft og utholdenhet, følger det med et kraftig 7,4 V Li-Po-batteri med en kapasitet på 3300 mAh. Det medfølgende RC-batteriet gir god akselerasjon og en toppfart på ca. 45 km/t og en kjøretid på opptil 15 minutter, avhengig av hvordan du kjører. Vi tilbyr et bredt utvalg av RC-batterier, noe som betyr at du kan kjøpe flere lignende batterier eller kraftigere batterier for enda lengre kjøretider, for lengre kjøretider bør du se etter batterier med høyere mAh. Under "Batterier og ladere" finner du passende batterier og ladere til denne modellen.

RRC-bil levert

RC-bilen leveres RTR - 99 % kjøreklar

.

En av de store fordelene med Remo Hobby 1035 er at den leveres som RTR (Ready-To-Run). Det betyr at du kan begynne å kjøre din nye RC-bil nesten umiddelbart etter at du har pakket den ut. Alt du trenger å gjøre er å lade batteriet med den medfølgende balanseladeren. Deretter setter du inn 4xAA-batterier i radiostyringen (4xAA-batterier til radiostyringen følger ikke med, vi anbefaler at du kjøper våre kraftige AA-batterier fra Modr), og så er du klar til å dra på eventyr.

.

.

Så hva venter du på? Med Remo Hobby 1035 Brushless V2 RC-bil får du en kjøreopplevelse som er vanskelig å slå. Den kraftige motoren, de oppgraderte metallakslene og den metalldrevne styreservoen gir deg god kontroll og ytelse". Og siden RC-bilen er RTR, er du raskt i gang med din nye hobby. Så hvorfor vente? Ta RC-kjøringen din til neste nivå med Remo Hobby 1035 Brushless RC-bil i dag!

.

Leter du etter noe verre

?

BSD Striker Brushless 1/10 Monstertruck - Kraftig metallchassis, kraftige støtdempere og en hastighet på +45 km/t

.

BSD Rampage XTE 1/10XL Monstertruck - En av de absolutt feteste bilene vi har i sortimentet i dag, toppfart +70 km/t

.

Remo Hobby 8035 Dinosaurus børsteløs 1/10 Monstertruck - Solid med store dekk og børsteløs motor

.

Remo Hobby 8065 Evo-R børsteløs 1/10 Truggy - solid rc-bil med store dekk og børsteløs motor

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/10
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) 45
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 15
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 445x310x195
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 3650
ESC Borstlöst 50A
Steering servo 10kg metal gear
Lader DC 230V (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 3300mAh (medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 132x43x15,5
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Remo Hobby
Varemerke delenr 1035

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Remo Hobby 1035 M-Max brushless V2
Din vurdering:

Relaterade Produkter