Suchiyu 16106PRO Adventure

Delenr
843424
På lager
Oversikt
  • RC-bil i 1/16-skala, 4-hjulsdrift
  • Børsteløst motorsystem, topphastighet 50 km/t
  • Inkluderer oppladbart batteri og lader
1299,-
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)

Eriktig rask radiostyrt bil - ørkenbil i 1/16 skala, 50 km/t

. Suchiyu 16106 PRO Adventure er en etterlengtet nyhet for år 2023. Her har de tatt utgangspunkt i det velprøvde 1:16-chassiset med et nytt, kult karosseri med mange farger og LED-lys. Her får du en svært prisgunstig bil med god ytelse som er bygget på samme måte som de mer profesjonelle bilene. 16106Pro Adventure har blant annet en kraftig børsteløs motor, oppgradert drivlinje i metall, rattspindler og hjulakselholdere i metall, 4-hjulsdrift, justerbar hastighet, LED-lys og mye mer!

Sterkt karosseri med LED-lys

. Denne bilen er ikke bare kraftig, den er også skikkelig tøff med LED-lys plassert foran, på taket og bak. Uansett om du kjører om dagen eller natten, vil disse lysene lyse opp veien og skape en fantastisk visuell effekt. RC-kjøringen blir enda mer spennende når du ser disse lysene lyse opp terrenget foran deg. I tillegg er det også montert et dekk bak på bilen, ikke bare for at RC-bilen skal se fin ut, men også for at du skal kunne bruke det, siden det ligner på dekkene som allerede er montert på RC-bilen. Pakken inneholder også ekstra LED-lys og verktøy!

RC-bil med sterk konstruksjon

. I 16106 PRO Adventure har man valgt å bruke plast av høy kvalitet med innslag av nylon for å gjøre den så slitesterk som mulig. Aluminium er brukt på de mest utsatte delene, og alt dette til sammen gir en svært sterk konstruksjon. Dette er en PRO-variant, noe som betyr at den er oppgradert med en kraftigere motor og drivlinje. I bilen er det en kraftigere drivlinje enn standardvarianten som har plast. Til og med rattspindlene og hjulakselholderne er av metall! I tillegg har RC-bilen kulelager i stedet for glidelagre, noe som gir lavere friksjon og lengre levetid.

Børsteløst motorsystem

. Den kraftige børsteløse motoren gir RC-bilen god akselerasjon og toppfart, og kombinert med 4-hjulsdriften får du god kontroll over RC-bilen i alle kurver. Bilens individuelle hjuloppheng består av doble trekantlenker, som sammen med de spesialtilpassede friksjonsdemperne gir svært godt grep på alle underlag. De kraftig mønstrede dekkene har et nøye utvalgt mønster og gummiblanding for å gi best mulig veigrep. Velg selv om du vil skli gjennom svingene eller bare kjøre kontrollert, men raskt.

Høy skalafart

. Med en størrelse på bare 1/16 gir Adventure PRO RC-bilen en imponerende hastighet på opptil 50 km/t! Du kan også enkelt justere hastigheten via radiostyringen i to ulike trinn for å tilpasse hastigheten til din kjøreopplevelse. Med 50 km/t kan du virkelig kjøre fort, og du får mange fartsfylte og begivenhetsrike opplevelser. Batteriet holder til 10 minutters intens kjøring. Deretter må bilen lades før den er klar for nye eventyr. Men du kan også velge å kjøpe et ekstra RC-batteri til bilen for å få mer ut av den, noe du enkelt kan gjøre når du kjøper eller etter at du har kjøpt bilen.

RC-bil med 2,4 GHz radiosender

. Med den medfølgende 2,4 GHz-radiosenderen har du full kontroll over bilen. Med 2,4 GHz unngår du mange signalforstyrrelser, og du får en god rekkevidde med presisjon i alle bevegelser. Via radiostyringen kan du stille inn opp/ned-hastigheten i tre forskjellige trinn (100 %, 75 % og 50 %) og dermed tilpasse den til førerens opplevelse. Så ta med Adventure PRO ut på en bane eller bare cruise rundt på grusen og utfordre familie og venner til kappkjøring!

Leveres RTR, 99 % klar til bruk

. 16106PRO Adventure leveres RTR (Ready-To-Run), noe som betyr at RC-bilen kommer ferdig montert rett ut av esken, så det er bare å pakke ut bilen, lade batteriet og dra ut og kjøre. Et oppladbart batteri er montert i bilen og lades enkelt med den medfølgende USB-kabelen. det trengs 3 AA-batterier til styringen, og i tillegg til dette anbefaler vi at du kjøper våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr, perfekt for RC. I esken følger det også med ekstra karosseriklips, klips for justering av støtdempere, støtfanger bak (det er montert en wheelie bar på bilen) og ekstra LED-lys og verktøy!

Sjekk ut videoen av en Suchiyu 16106PRO

.

.
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Desert Racer
Toppfart (km/t) 50
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 10
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 320x205x140
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
ESC Borstlöst 3-i-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Suchiyu
Varemerke delenr 16106PRO

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Suchiyu 16106PRO Adventure
Din vurdering: