Mould King 27003 olivgrön supersportbil

Delenr
842756
På lager
Oversikt
  • Byggesett med 333 deler
  • Stilig supersportsbil med utstillingsboks
  • Detaljert bruksanvisning
Spesialpris 119,- Vanlig pris 149,-
Nå har du sjansen til å sette sammen din helt egen sportsbil fra Mould King! Dette fantastiske settet inneholder over 300 deler som vil gi deg timevis med moro og spenning når du bygger din egen modell. Denne sportsbilen er ikke bare en fornøyelse å sette sammen, den er også perfekt for nybegynnere som vil oppleve gleden ved å bygge med klosser.

Laget for å underholde

. Dette Mould King-settet er designet for å gi deg en flott byggeopplevelse. Med over 300 brikker får du en morsom utfordring som ikke er for vanskelig, men likevel kompleks nok til å holde deg engasjert. Byggingen er som et spennende puslespill der du steg for steg skaper din helt egen sportsbil. En morsom og kreativ måte å tilbringe fritiden på.

Perfekt for nybegynnere

. Er det første gang du setter sammen en Mould King-modell? Da er dette sportsbilsettet det perfekte valget for deg. Det er en flott introduksjon til Block/MouldKing-bygging og gir deg en følelse av mestring når du bygger ferdig sportsbilen din. Med tydelige instruksjoner og enkle trinn er dette settet lett å forstå og morsomt å bygge.

Laget for lek og utstilling

. Når du er ferdig med å bygge sportsbilen din, har du flere muligheter. Du kan bruke den til spennende lek og låtsaskjøring, eller du kan stolt vise frem det du har laget. Hvorfor ikke legge sportsbilen i den medfølgende utstillingsboksen og la den pryde rommet eller hyllen? Det er en modell du kan være stolt av og som vil imponere alle som ser den.

En gave som imponerer

. Leter du etter den perfekte gaven eller julegaven? Denne sportsbilen fra Mould King vil garantert imponere. Det er en morsom og lærerik gave som passer perfekt til både barn og voksne. Enten det er en bursdag, en belønning eller en overraskelsesgave, vil dette sportsbilsettet gi mottakeren timevis med moro og kreativitet.

Øk fokus og tålmodighet

. Mould King-konstruksjon fremmer ikke bare kreativitet, men også tålmodighet og konsentrasjon. Når du arbeider med de ulike delene og følger instruksjonene, utvikler du viktige ferdigheter som kan være nyttige i andre deler av livet. Det er en morsom og givende aktivitet som er bra for både hjernen og sjelen.

Et morsomt prosjekt for hele familien

. Hvorfor ikke samle hele familien og montere sportsbilen sammen? Det er en flott aktivitet som fremmer samarbeid og skaper varige minner. Det er en mulighet til å slappe av, ha det gøy og være sosial med dem du er glad i. Sammen kan dere bygge noe fantastisk og dele skapergleden.

Så hva venter du på?

? Dette Mould King-sportsbilsettet er den perfekte måten å starte Mould King-reisen eller utvide samlingen på. Det er en morsom og givende aktivitet som gir deg en fantastisk sportsbil å glede deg over når du er ferdig. Bestill settet ditt i dag og start byggeeventyret. Få timevis med moro og glede med Mould King!Vakker supersportsbil som selges som et sett med 333 deler. Detaljert bruksanvisning med bilder som tydelig viser hvordan bilen skal settes sammen. Svært stimulerende og morsomt byggesett for både barn og voksne. Denne modellen leveres også med en utstillingsboks slik at du kan vise frem modellen på en enkel og attraktiv måte. Displayboksen kan stables på andre displaybokser fra samme serie.

.

 

Varsel om små deler, ikke egnet for barn under 3 år.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Modell Byggsats
Antall deler (stk) 333
Byggetid (timer) 1
Varemerke Mould King
Varemerke delenr 27003
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Mould King 27003 olivgrön supersportbil
Din vurdering: