Mould King 13060 vit supersportbil

Delenr
842753
På lager
Oversikt
  • Byggesett med 2299 deler
  • Stilig supersportsbil
  • Detaljert bruksanvisning
899,-
Her har du en unik mulighet til å oppleve spenningen ved å bygge din helt egen supersportsbil fra Mould King! Denne fantastiske modellen består av over +2299 deler, og den vil garantert gi deg timevis med moro og underholdning mens du setter den sammen. Med en imponerende detaljrikdom og realisme er dette en supersportsbil som vil imponere både voksne og barn.

Spennende spenning i hver eneste del

. Det er noe magisk ved å sette sammen en Mould King-modell, og denne supersportsbilen er intet unntak. Med over 2299 deler som skal settes sammen, kan du fordype deg i byggeprosessen i timevis. Hver brikke passer perfekt sammen med de andre, og det er som å legge et gigantisk puslespill. Det er en utfordring som belønner tålmodighet og kreativitet.

Utfordre byggingen din

. Denne supersportsbilen fra MouldKing er ikke bare et vanlig byggesett. Det er designet for å teste byggeferdighetene dine og gi deg en givende utfordring. De detaljerte instruksjonene veileder deg trinn for trinn gjennom byggeprosessen, og du får muligheten til å utforske ulike avanserte byggeteknikker. Dette er en supersportsbil som er konstruert med presisjon og er perfekt for deg som elsker å utforske grensene for hva du kan bygge.

En supersportsbil som skiller seg ut

. Når superbilen din er ferdig, blir den et imponerende syn. Med sine realistiske detaljer og elegante design vil den definitivt skille seg ut i Mould King-samlingen din. De skarpe linjene og de flotte fargene gir den en autentisk superbilfølelse. Dette er en modell du vil være stolt av å vise frem til venner og familie.

Skap minner med dem du er glad i

. Å bygge denne supersportsbilen fra Mould King er ikke bare en enmannsforestilling. Det er en perfekt aktivitet å dele med dem du er glad i. Samle familien eller vennene dine og skap fantastiske minner sammen mens dere bygger denne fantastiske superbilen. Det er en morsom og kreativ aktivitet som fremmer samarbeid og kreativitet.

Gi den perfekte gaven

. Er du på utkikk etter den ultimate gaven til en kloss-/formkonge-entusiast eller bilelsker? Denne supersportsbilen er svaret. Det er en gave som vil bli verdsatt av alle aldre. Enten det er bursdag, jul eller en annen spesiell anledning, vil denne superbilen fra Mould King holde mottakeren glad og underholdt i timevis.

Forsterk samlingen din

. Hvis du allerede har en imponerende Mould King-samling, vil denne supersportsbilen være et flott tilskudd til den. Den vil skille seg ut blant de andre modellene dine og gi samlingen din en følelse av allsidighet. Det er en måte å øke verdien på samlingen din og gi den et unikt fokus.

Godt for hjernen og sjelen

. Å bygge Mould King-modeller er ikke bare en morsom aktivitet, det har også en rekke fordeler for hjernen. Det fremmer problemløsning, kreativ tenkning og konsentrasjon. Det er en avslappende aktivitet som gir deg en pause fra hverdagens stress og bekymringer. Så hvis du trenger en pause og ønsker å utfordre hjernen på en morsom måte, er denne supersportsbilen fra Mould King perfekt for deg.

Sluttord

. Denne Mould King supersportsbilen er en fantastisk modell med over 2299 deler som vil gi deg timevis med moro og spenning mens du bygger den. Den er en utfordring for både store og små og vil bli et stolt tilskudd til Mould King-samlingen din. Så hvorfor vente? Grip muligheten til å bygge din helt egen supersportsbil og opplev gleden ved å skape noe unikt med Mould King. Bestill din Mould King-superbil i dag og start byggeeventyret!


Vakker supersportsbil som selges som et byggesett med 2299 deler. Detaljert bruksanvisning med bilder som tydelig viser hvordan bilen skal settes sammen. Svært stimulerende og morsomt byggesett for både barn og voksne. Dette er en statisk versjon av modellen, dvs. ingen elektronikk følger med denne modellen.

.

 

Varsel om små deler, ikke egnet for barn under 3 år.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Modell Byggsats
Antall deler (stk) 2299
Byggetid (timer) +10
Varemerke Mould King
Varemerke delenr 13060
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Mould King 13060 vit supersportbil
Din vurdering: