Huina 1580 Excavator

Delenr
841145
På lager
Oversikt
  • LED-lys, lydeffekter og røykmaskin
  • 2,4 GHz-kontroll med LCD-skjerm er inkludert
  • Produktvekt 5,5 kg
4999,-
Dette her er det aller beste innen elektriske radiostyrte gravemaskiner! Excavator 1580 er en av de mest avanserte radiostyrte gravemaskinene du kan oppleve. Kontrollen med LCD-skjerm, LED-belysning og røykmakskin er bare noen av de kule funksjonene som følger med denne gravemaskinen.

Stor, tung og sofistikert

Denne digre gravemaskinen formidler autoritet og respekt. Med en vekt på 5,5 kg er dette en av de større gravemaskinene på markedet i denne prisklassen. Den har også mange metalldeler, og det blir ikke mer realistisk enn dette.

Mange heftige effekter

Excavator 1580 lyder som en ekte gravemaskin. Lydeffektene som er innebygd i denne gravemaskinen er veldig realistiske og kan slås av og på via fjernkontrollen. Det er også en innebygd røykmaskin som får "eksos" til å komme ut av eksosrøret! LED-lysene gir rikelig med lys hvis du vil manøvrere gravemaskinen i mørket, og kan også styres via kontrolleren.

Avansert kontroll

Fjernkontrollen til Excavator 1580 er ganske avansert og har mange forskjellige funksjoner. Fra kontrollen kan du styre alle forskjellige bevegelser med gravemaskinen - både kjøring og graving. Radiostyringen sender på 2,4 GHz, noe som betyr at du kan betjene andre maskiner samtidig uten å risikere å forstyrre radioen.

Ferdig montert og klar til å brukes

Denne radiostyrte gravemaskinen leveres ferdig montert, slik at du raskt kan begynne å grave. Det eneste du trenger å gjøre etter at du har pakket ut Excavator 1580, er å lade batteriet. Dette gjøres enkelt via den medfølgende USB-kabelen. Batteriet er et 2000 mAh 7,4 V Li-Ion-batteri som gir deg hele 40 minutters kjøretid. For kontrollen trenger du 3 AA-batterier (ikke inkludert).

En gravemaskin med mange muligheter

Excavator 1580 er en radiostyrt gravemaskin som kan tåle det meste. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan få til. Kom deg ut i hagen eller sandkassen og prøv nye ting. Du lærer stadig flere måter å manøvrere gravemaskinen på, og det er mildt sagt utfordrende å jobbe med denne maskinen. Dette er noe for deg som vil ha en skikkelig kul radiostyrt gravemaskin der det ikke er gått på kompromiss med kvaliteten i det hele tatt!

Leveres 99% komplett og kjøreklar

RC-gravemaskinen leveres i en lekker eske/veske. Du får nesten alt du trenger for å komme i gang. Det eneste du trenger å supplere med selv er AA-batterier til fjernkontrollen, hvor vi anbefaler å kjøpe våre kraftige oppladbare batterier fra Modr. Deretter er det bare å lade batteriet til gravemaskinen og tute i hornet og kjøre!

Videoer med Huina 1580 Excavator - Tøff, tung radiostyrt gravemaskin

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren, Profesjonell
Skala 1/14
Størrelse (LxBxH) (mm) 700x180x480
Modell Excavator
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 40
Motortype Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri 2000mAh 7,4V Li-Ion
Batterikontakt XT30
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Huina
Varemerke delenr 1580

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Huina 1580 Excavator
Din vurdering: