Firefox BO-105 C186

Delenr
842847
På lager
Oversikt
  • Lite, radiostyrt helikopter med 4 kanaler
  • Stabil 6-akset gyro for stabil flyging
  • Enkelt å fly RC-helikopter for nybegynnere
1199,-

Lett å fly radiostyrt helikopter - perfekt for nybegynnere

.

Firefox BO-105 C186 er et nytt, dristig radiostyrt helikopter for oss i Hobbex!

Stabilt og stilig radiostyrt helikopter

.

Dette er et mikrohelikopter som er lite nok til å få plass i hånden, og til tross for den lille størrelsen er det fullt av funksjoner som gjør det morsomt og relativt enkelt å fly. Det er utstyrt med en 6-akset gyrostabiliseringsenhet som gir en stabilitet man ikke har sett i mange helikoptre av denne størrelsen tidligere. Den medfølgende 2,4 GHz-senderen gir deg full kontroll over helikopteret. Du kan enkelt ta av/gå opp eller lande/gå ned, fly forover og bakover, fly til venstre og høyre og rotere til venstre/høyre rundt sin egen akse. Du kan også velge om du vil fly i modus 1 eller 2, og det finnes også en glidebryter for å øke hastigheten.

.

Detaljrikt og skalerbart RC-helikopter

. .

Perfekt som RC-helikopter for nybegynnere

.

En av funksjonene som vil være til stor hjelp for nybegynnere, er en knapp for automatisk start og landing, et enkelt trykk på en knapp får helikopteret til å lette til en høyde på ca. 1,5 meter, trykk på den samme knappen igjen og det lander trygt igjen. Deretter har vi "Altitude Hold", som styres via en sensor. Helikopteret holder den høyden du har stilt inn, og blir værende der når gassen settes i nøytral. For å gå til en ny høyde flytter du ganske enkelt gasspaken opp eller ned til du når ønsket høyde, setter spaken tilbake til nøytral, og så holder den seg der til du flytter gasspaken igjen. Det finnes også en nødstoppfunksjon: Trykk og hold inne høydeknappen i 3 sekunder, så stopper motoren umiddelbart.

.

Kraftig design

.

Firefox BO-105 C186 er konstruert for å redusere skaderisikoen ved en eventuell krasj, noe som gjør det enklere for nybegynnere å prøve seg på radiostyrt helikopter. Den elegante, strømlinjeformede kroppen og rotoropphenget øker også flytiden på grunn av mindre luftmotstand. Det medfølgende Li-Po 7,4 V (2s) 350 mAh modulbatteriet er raskt og enkelt å installere og gir BO-105 C186 en morsom flytur på opptil 15 minutter. Modulbatteriet lades med den medfølgende USB-laderen, noe som gir en rask og stabil ladeprosess. BO-105 C186 er laget av komponenter og materialer med høy ytelse som gir styrke, er slagfaste og laget for å vare.

Ekstra batteri, reservedeler og tilbehør finner du under de respektive fanene.

.

Videoer med Firefox BO-105 C186

.

*Videoen nedenfor er en Eachine E120, Firefox BO-105 C186 er mer eller mindre det samme helikopteret som Eachine E120.

.

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 235x80x70
Span 256
Rekkevidde (m) 80-120
Modell Helikopter
Driftsett El
Kjøretid (min) 15
Motortype Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7.4V (2s) 350mAh (medföljer)
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Firefox
Varemerke delenr C186

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Firefox BO-105 C186
Din vurdering: