ARRMA Infraction 4x4 3S BLX brushless

Delenr
ARA4315V3T2
På lager
Oversikt
  • Rask, børsteløs, radiostyrt bil i skala 1/10
  • Tøff Street Racer med 4-hjulsdrift
  • Topphastighet +85 km/t med 3s Li-Po
4649,-
Paket pris, Laddare + Laddkabel + Batteri

Presenterer Arrma 1/8 Infraction 4X4 3S BLX 4WD

. Er du klar til å ta RC-bilopplevelsen din til nye høyder? Slipp løs kraften i den ultimate børsteløse RC-bilen! Arrma 1/8 Infraction 4X4 3S BLX 4WD er selve symbolet på fart, ytelse og holdbarhet. Denne radiostyrte bilen er bygget for å levere utrolig fart, ubarmhjertig kraft og uslåelige kjøreegenskaper. Gjør deg klar til å dominere banene og imponere konkurrentene med denne raske radiostyrte bilen.

Slipp løs ekstrem fart:

Arrma 1/8 Infraction 4X4 3S BLX 4WD er designet for å tilfredsstille behovet for fart. Denne RC-bilen er utstyrt med en kraftig børsteløs motor på 3660 3900kV og 100BLX-hastighetskontroll (ESC), og gir elektrifiserende akselerasjon og forrykende topphastigheter. RC-bilen når +90 km/t med en 3s 11,1V Li-Po. Føl adrenalinkicket når du slipper løs bilens fulle potensial og ser den rase gjennom løypene som en kule. Enten du kjører på fortauet eller ut på en stor åpen plass, vil denne RC-bilen ta pusten fra deg med sin forbløffende fart.

Uovertruffen ytelse:

. Opplev uovertruffen ytelse med Arrma 1/8 Infraction 4X4 3S BLX 4WD. 4WD-drivlinjen sørger for overlegen trekkraft og stabilitet, slik at du beholder kontrollen selv i høye hastigheter. De oljefylte støtdemperne med justerbare innstillinger gjør at du kan finjustere fjæringen slik at du enkelt kommer deg over alle underlag. Differensialen og drivlinjekomponentene er konstruert med presisjon for å tåle ekstreme forhold, noe som sikrer eksepsjonell holdbarhet og pålitelighet.

Stilren design, uovertruffen stil:

. Gjør deg klar til å snu deg rundt med Arrma 1/8 Infraction 4X4 3S BLX 4WD. Den elegante og aerodynamiske designen, inspirert av amerikanske muskelbiler, vil gjøre at du blir lagt merke til både på og utenfor banen. Karosseriet er godt detaljert med iøynefallende dekaler, noe som gir bilen et realistisk og autentisk utseende. Denne RC-bilen er ikke bare bygget for ytelse, men er også designet for å imponere med sin fantastiske estetikk.

Radiostyring på 2,4 GHz og justerbar hastighet:

. Arrma 1/8 Infraction 4X4 3S BLX 4WD er fullpakket med avansert teknologi som tar RC-opplevelsen din til neste nivå. Det medfølgende 2,4 GHz-radiosystemet sikrer en presis og forstyrrelsesfri forbindelse, slik at du kan ha full kontroll over kjøretøyet. Hvis en mindre erfaren venn vil teste dette monsteret, kan du redusere hastigheten til 50 eller 75 %.

Leveres med RTR, 90 % klar til bruk

. ARRMA Infraction 3s 4WD leveres RTR (Ready-to-run) RC-bilen leveres ferdig bygget med all elektronikk installert. RC-bilen leveres uten batterier og ladere. Her kan du velge litt selv hva du ønsker til bilen. Bilen kan håndtere 2s 7,4V eller 3s 11,1V Li-Po-batterier, og har en IC5-kontakt. IC5-kontakten passer også til EC5-kontakter, så batteriet trenger en IC5- eller EC5-kontakt. Noe du også trenger er 4 AA-batterier til radiostyringen, vi anbefaler å kjøpe med våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr, perfekt for RC.


For nybegynneren: Vi anbefaler et 2s 7,4V Li-Po-batteri på minst 3000mAh 30C EC5/IC5-kontakt. Da vil bilen ha en god akselerasjon og en toppfart på rundt 60 km/t.

For den erfarne sjåføren:. Anbefaler vi et 3s 11,1V Li-Po-batteri på minst 4000mAh 30C EC5/IC5-kontakt. RC-bilen vil da ha en god akselerasjon og en toppfart på +90 km/t.

. Hvis du ønsker lengre kjøretid, bør du kjøpe flere batterier eller batterier med høyere mAh, vi anbefaler mAh mellom 3000-6000mAh med en størrelse på 140x40x40.Med Li-Po-batterier trenger du også en kompatibel lader som kan lade Li-Po-batterier. Vi har alt fra enkle balanseladere til kraftigere multiladere - egnede batterier og ladere finner du under fanen "Batterier og ladere". Vi anbefaler også på det sterkeste at du kjøper en ladepose eller Bat-safe boks for ekstra sikkerhet under lading.

Se videoer av Arrma Infraction 4x4 3s BLX

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/8
Modell Street basher
Toppfart (km/t) +90 (Med rätt drevning och batteri)
Justerbar topphastighet Ja
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 562x257x161
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 3660
ESC BLX100 2S/3S Vattenskyddat
Lader Ikke inkludert
Batteri 2S 7,4V or 3S 11,1V Li-Po (Not included)
Batterikontakt IC5
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke ARRMA
Varemerke delenr ARA4315V3T2

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:ARRMA Infraction 4x4 3S BLX brushless
Din vurdering: